انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دسترسی به اطلاعات ویندوز از طریق لینوکس؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 1169 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین samaneh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
ویکی رو خوب مطالعه کردم موثر نبود(خواهشن نگید در ویکی سرچ شود!!!)
توی ویندوز یه عالمه اطلاعات دارم که متاسفانه ویندوز (NTLDR MISSING) شد !!!
میخوام از لینوکس به این اطلاعات دسترسی پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید (فراموش نکنید که میخواین واسه یه تازه کار توضیح بدین !!)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بستگی داره موقع نصب با پارتیشن های ویندوزت چه کرده باشین. اگه اون ها رو جایی ماونت نکرده باشین (مثلا windows/) اون ها باید در زیر عنوان Places لیست بشن. اگر هم ماونت شده باشن که با مراجعه با filesystem و انتخاب نقطه ی ماونت می تونین به اون ها دسترسی پیدا کنین
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین samaneh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
پاسخ به: دسترسی به اطلاعات ویندوز از طریق لی
« پاسخ #2 : 23 فروردین 1389، 04:13 ب‌ظ »
هنگام نصب لینوکس side windowse نصب کردم لطف کنید واضح تر توضیح بدید !!!!!!!!!!!
(یه سوال؟ این اواتار چیه؟؟ )
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1389، 04:50 ب‌ظ توسط samaneh »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
منظورم در مرحله ای هست که ازتون می پرسه اوبونتو رو کجا نصب کنم. در اینجا همه ی پارتیشن ها رو به شما نشون می ده که شما باید حداقل یه دونه از اون ها رو برای نصب اوبونتو انتخاب کنین. در اینجا اگه پارتیشن ای که روش ویندوز نصبه رو به عنوان زیر شاخه ای از ریشه انتخاب کنین (که بعید می دونم این کار رو کرده باشین) این پارتیشن های یتیم در زیر عنوان Places (بالا دومی از چپ) لیست می شن. اگر هم اون ها رو به عنوان زیر شاخه ی ریشه انتخاب کرده باشین در مسیر ریشه وجود دارن (با رفتن به قسمت file system می تونین اون رو پیدا کنین که با نام dos یا windows وجود داره).
(در مورد آواتار هم تاکس بودنش که تاکسه! لباس و حالتش هم مربوط به شخصیت «اوراهارا کیسوکه» از انیمه ی «بلیچ» هست)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن