دوست عزیز این نرم افزارها خیلی ساده هستند و امکانات کمی دارند
شما مثلا IDM رو ببین چه امکاناتی داره یا Orbit که ساده تره
اما این هایی که شما گفتی خیلی ساده اند
مثلا امکان خاموش شدن سیستم رو بعد از دانلود ندارن یا ....
والا من خودم با یه خورده کانفیگ و نصب چند تا برنامه چیزای بهتر از idm رو هم تجربه کردم.
اگه KDE باشید که KGET گزینه عالی هست که در اصل همون WGET هستش:دی
یکی از افزونه های ضروری برای فایرفاکس Flashgot هست. این افزونه اصلا دانلود منیجر نیست.این افزونه لینکای دانلود تو یک صفحه رو به جای اینکه شما دستی و دونه دونه کپی پیست کنید و به خورد دانلود منیجر بدید، با یه راست کلیک میشه همه رو به برنامه مورد نظرتون که تنظیم کردید فرستاد. کاری که دقیقا IDM انجام میده.
کار دیگه دانلود کلیپای تصویری از سایتای مشابه یوتیوب هست. برای اینکار می شه از افزونه DownloadHelper استفاده کرد. که باز با کمک افزونه بالا می تونید لینک دانلود رو به بفرستید به دانلود منیجر مورد نظر.
کار اصلی هر دانلود منیجر هم تیکه تیکه کردن فایل هست که هم wget و هم Downthemall قادر به انجام این کارا هستن. فقط باید مقدار درستش رو دستی تنظیم کنید.
اینکه کامپیوتر خاموش بشه و روشن شه و دانلود نابود نشده باشه از کارایی هست که با wget میشه به راحتی انجام داد:) شما کافیه برای شروع مجدد دانلود دستور wget -c رو وارد کنید تا کار رو از اول شروع نکنه.
شما می تونی برای تست یه برنامه دانلود کنی. ترمینال رو وسطش ببند! باز کن و با آرگومان c مجددا فایل مورد نظرت رو بگیر.
محیط گرافیکی برای گنوم هم Gwget هست .