انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: به نظر شما این یه کار بیهوده هست؟  (دفعات بازدید: 2604 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Beta1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
پاسخ : به نظر شما این یه کار بیهوده هست؟
« پاسخ #15 : 02 اردیبهشت 1395، 08:05 ب‌ظ »
..............
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1395، 10:52 ب‌ظ توسط Beta1 »

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #16 : 02 اردیبهشت 1395، 08:12 ب‌ظ »
ببخشد شما منظور منو نمیفهمید
من میگم فرض بگیرید یه سایتی هست میاد لینک دانلود فایل exe فایرفاکس رو میذاره برای دانلود(برای سیستم عاملای ویندوزی). اصلا کاری به لینوکسی ها نداشته باشید
به نظر شما این کارش درسته یا نه؟ چون داره از پهنای باند اون وبسایت اصلی (مثلا در اینجا موزیلا) استفاده میکنه
یعنی دقیقا لینک دانلود رو میذاره تو سایت خودش و کاربرا با کلیک روش (بدون مراجعه به سایت اصلی) دانلودش میکنن
خوب راهنمایی در مورد ویندوز و اون جامعه فرق داره و جاش اینجا نیست پس نمیشه گفت لینوکس رو بذاریم کنار ;)
اما تاکید دوستان اینه شما اگه میخوای آموزش بدی کار خوبیه، لینک دانلود دادن کلا بی‌فایدست، چون حتی کسی که تازه‌کاره اولین مراجع رو که میخونه میفهمه برای نصب مثلا تو اوبونتو باید بزنه sudo apt install folanchiz ها؟ پس نمیره دنبال لینک نصب، تازه اگر هم بره دانلود کنه به این راحتی ها نمیتونه نصب کنه پس باز باید بگرده توی نت دنبال راهنما که آخرش وصل میشه به نصب از طریق مخازن، پس قضیه لینک دادن تو جامعه نرم‌افزار آزاد بیهودست :D
اما در مورد سوال اصلیت، شما اگر هم بخوای سایتی آموزشی درست کنی باید حق نشر مطلب رو ادا کنی، بنویسی منبع کجاست یا لینک بدی چه واس دانلود چه واس مطالعهٔ بیشتر ???

آفلاین Beta1

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 02 اردیبهشت 1395، 08:16 ب‌ظ »
..............
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1395، 11:09 ب‌ظ توسط Beta1 »

آفلاین Beta1

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 02 اردیبهشت 1395، 08:17 ب‌ظ »
.............
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1395، 10:52 ب‌ظ توسط Beta1 »

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
« پاسخ #19 : 02 اردیبهشت 1395، 11:39 ب‌ظ »
ببخشد شما منظور منو نمیفهمید
من میگم فرض بگیرید یه سایتی هست میاد لینک دانلود فایل exe فایرفاکس رو میذاره برای دانلود(برای سیستم عاملای ویندوزی). اصلا کاری به لینوکسی ها نداشته باشید
به نظر شما این کارش درسته یا نه؟ چون داره از پهنای باند اون وبسایت اصلی (مثلا در اینجا موزیلا) استفاده میکنه
یعنی دقیقا لینک دانلود رو میذاره تو سایت خودش و کاربرا با کلیک روش (بدون مراجعه به سایت اصلی) دانلودش میکنن

خب آخرش Redirect میشه و از دامنه‌ی موزیلا می‌گیره فایل را امــــا اگر می‌گید برای سیستم عامل ویندوزی دیگه نه ربطی به این انجمن داره نه به من و شما, اگرم گنو/لینوکس باشه که مخازن هست.
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #20 : 03 اردیبهشت 1395، 08:52 ب‌ظ »
اصلا لینوکس و مخازن رو بذار کنار

ببین مثلا یه سایت داری میخوای توش برای کاربرای ویندوزیت لینک دانلود فایرفاکس بگذاری
سوال من اینه اگه لینک دانلود رو از موزیلا برداری بگذاری آیا اشکال داره از نظر اخلاقی ؟ چون داری انگار از پهنای باند اون سایت استفاده میکنی

مثلا لینک پایین رو بگذاری رو وبسایتت
https://download-installer.cdn.mozilla.net/pub/firefox/releases/45.0.2/win64/en-US/Firefox%20Setup%2045.0.2.exe
اگه کسی نظری داره بگه من تو این مورد گیر کردم
شرط اجازه نامه ای که موزیلا داده مهمه
که مثلا اجازه بده یا نع
در کل کار پسندیده ای نیست
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #21 : 05 اردیبهشت 1395، 03:43 ب‌ظ »
کارمفیدیه البته اگر برنامه های پرتابل لینوکسی رو واس دانلود بزارید.البته قبلا اینکار رو انجام دادن.(‏PortablelinuxappsوPortablelinuxgames‏)
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC