انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: Parsix GNU/Linux 3.5-TEST-2 منتشر شد.  (دفعات بازدید: 1300 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
Parsix GNU/Linux 3.5-TEST-2 منتشر شد.
« : 29 فروردین 1389، 02:08 ب‌ظ »
دومین سری از ISO های آزمایشی نسخه جدید پارسیکس گنو/لینوکس موسوم به Frankie آماده می‌باشد. در این نسخه تمرکز توسعه دهندگان بر روی رفع اشکالات گزارش شده توسط جامعه کاربری و همچنین نهایی کردن تغییرات و به‌روز رسانی‌های باقیمانده بوده است. این نسخه با مخازن آزمایشی دبیان به تاریخ ۷ آپریل ۲۰۱۰ هماهنگ شده و حاوی تعداد زیادی به‌روز رسانی می‌باشد. مخازن Continent در این مرحله به حالت Frozen بوده و به‌روز رسانی جدیدی از مخازن دبیان اعمال نخواهد شد. فایل‌های ISO برای CD بزرگ بوده و برای سوزاندن آنها باید از DVD استفاده نمایید. ISOهای این انتشار با استفاده از SquashFS 4.0 و فشرده سازی LZMA ساخته شده و برای نخستین بار از GRUB 2 به عنوان مدیر بوت بر روی DVD زنده استفاده می‌کند. بهینه سازی‌های زیادی بر روی سیستم ساخت هسته صورت گرفته که منجر به تولید بسته‌های بهتری برای هسته شده است. هسته جدید ۲.۶.۳۲.۱۱ با استفاده از جدیدترین نسخه وصله TuxOnIce hibernation/suspension و وصله بهینه سازی سرعت BFS وصله شده است. این نسخه همچنین نسخه آزمایشس برنامه ایجاد کلیدهای USB قابل بوت پارسیکس را ارائه نموده و از ظاهر گرافیکی کاملا جدیدی استفاده می‌کند. ویژگی‌های پیش‌گزیده: سیستم NetworkManager 0.8، برنامه نصب بهینه سازی شده، مدیر بوت GRUB 2 و ext4 به عنوان فایل سیستم پیش‌گزیده، بسته جدید update-manager و محیط X.Org 7.5. ویژگی‌های دیگر: میزکار GNOME 2.28.2، محیط X.Org 7.5، گراب ۲، مرورگر GNU Iceweasel 3.5.9، بسته GParted 0.5.2، پیام رسان Pidgin 2.6.5، مجموعه اداری OpenOffice.org 3.2.0، جلوه‌های Compiz-Fusion 0.8.4 و VirtualBox 3.1.6
لطفا اشکالات احتمالی رادر  http://bugs.parsix.org/ گزارش کنید.
نکات انتشار:
http://www.parsix.org/html/pnWikka-tag-ReleaseNotes35r0TEST2.html

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
پاسخ به: Parsix GNU/Linux 3.5-TEST-2 منتشر شد.
« پاسخ #1 : 29 فروردین 1389، 02:57 ب‌ظ »
آقا دستتون درد نکنه
همه چیز عالی پیش میره به جز نسخه جدید گنوم 2.30.1 ( اگه واسه پایداریه که گنوم 2.30.1 هم واسه پایداری بیشتر خلق شد ) ;)
حیف شد جاش واقعا واسه توزیع قدرتمند ایرانی پارسیکس خالیه
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1389، 06:16 ب‌ظ توسط جوان امروز (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #2 : 01 اردیبهشت 1389، 02:12 ب‌ظ »
الان دارم ازش استفاده میکنم...همه‌چیز خوب داره پیش میره غیر از یه چیز؛به‌نظر میرسه وقتی Appearance Preferencesرو باز میکنیم نزدیک ۲۰ ثانیه سیستم شروع میکنه به پردازش الکی و نمیشه ازش استفاده کرد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1389، 04:44 ب‌ظ »
به همه‌ی پارسیکس کارها تبریک می‌گم. واقعا این توزیع رو دوست دارم و بهش افتخار می‌کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن