انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی برای نصب دو توزیع اوبونتو و دبیان در کنار ویندوز 8  (دفعات بازدید: 8549 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
sudo هم یک برنامه هست مثل بقیه ی برنامه ! و البته به طور پیش فرض نصب نیست

برای دسترسی به یوزر ها هم کافیست به اون ها su کنید . حالا چه یوزر روت باشه یا ...

نمونه :

su root
یا :

su - root
دومی برای آغاز شل از هوم دایرکتوری روت هست .

لازم به ذکر است که باید دستی sudo رو نصب و یوزر های مد نظرتون رو add کنید تا sudo پذیر باشند .

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
برای اینکه بخوام روت بشم باید چه دستوری رو بزنم؟
sudo -i
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین SA3iDi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پس برای هوم مشترک و جدا فرقی نمی کنه؟
هوم را مشترک بگیر با دو تا یوزر متفاوت.
سلام میدونم تاپیک قدیمیه
میشه توضیح کامل بدید که چطور هوم رو مشترک بگیریم با دوتا یوزر متفاوت؟

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
جوابا زیاد بود وقت نشد همه رو بخونم
من خودم هم ویندوز ده هم کالی لینوکس و هم ابونتو رو روی رایانم دارم.
swap و home یکی کافی البته من درایو بوت هم ساختم چون بدون بوت کالی گراپش نصب نمی شد.ولی ابونتو مشکلی نداشت.کلا اگه ابونتو نصب کردی و home , boot , root ساختی فقط ی درایو root برای سیستم عامل بعدی بساز.
« آخرین ویرایش: 14 اردیبهشت 1395، 01:14 ب‌ظ توسط ehsang1855 »

آفلاین SA3iDi

• Newbie
  • *
swp و home یکی کافی البته من درایو بوت هم ساختم چون بدون بوت کالی گراپش نصب نمی شد.ولی ابونتو مشکلی نداشت.کلا اگه ابونتو نصب کردی و home , boot , root ساختی فقط ی درایو root برای سیستم عامل بعدی بساز.
سلام. من الان میخوام ویندوز نصب کنم کنارش هم فدورا وکالی. اگه ممکنه راهنمایی بکنید مراحلو که بعدا به مشکل نخورم.قبلا کالی رو کنار ویندوز نصب کردم و تا حدودی با پارتیشن بندی کالی آشنام.اصولا اول ویندوز نصب میکنیم درست. بعد کالی نصب کنم یا فدورا؟ بعد این boot و root کدومشو برای فدورا یا کالی بسازم؟ کدومش مشترکه؟ این هوم مشترک آیا نیاز به انجام کار خاصی هنگام نصب داره؟ یجایی خوندم باید فلگ بدیم بهش که منم آشنا نیستم با این اصطلاحات. ممنون میشم مراحل نصب راهنمایی بفرمایید.

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
swp و home یکی کافی البته من درایو بوت هم ساختم چون بدون بوت کالی گراپش نصب نمی شد.ولی ابونتو مشکلی نداشت.کلا اگه ابونتو نصب کردی و home , boot , root ساختی فقط ی درایو root برای سیستم عامل بعدی بساز.
سلام. من الان میخوام ویندوز نصب کنم کنارش هم فدورا وکالی. اگه ممکنه راهنمایی بکنید مراحلو که بعدا به مشکل نخورم.قبلا کالی رو کنار ویندوز نصب کردم و تا حدودی با پارتیشن بندی کالی آشنام.اصولا اول ویندوز نصب میکنیم درست. بعد کالی نصب کنم یا فدورا؟ بعد این boot و root کدومشو برای فدورا یا کالی بسازم؟ کدومش مشترکه؟ این هوم مشترک آیا نیاز به انجام کار خاصی هنگام نصب داره؟ یجایی خوندم باید فلگ بدیم بهش که منم آشنا نیستم با این اصطلاحات. ممنون میشم مراحل نصب راهنمایی بفرمایید.
خب اول که ویندوز نصب می کنین تموم.بعد هر مقدار فضا که می خواین بدین به دوتا سیستم عامل بعدی جدا می کنین یا از همون اول پارتیشن بندی نمی کنین
برای مثال شما اول کالی رو نصب می کنی موقع پارتیشن بندی ی درایو روت و ی فضا برای swap حدود 4-6 گیگ ی درایو بوت و ی درایو home که البته من خودم فقط اوایل home میساختم اما الان دیگه نمی سازم چون ینازی نیست لینوکس خیلی راحت درایوایی که توی ویندوز هست باز میکنه (البته اگه از ویندوز 8 به بعد استفاده می کنی باید توی قسمت تنظیمات پاور تیک fast startup رو برداری تا درایوای ویندوز باز بشن ) این درایوها رو درست می کنین و کالی نصب می کنین.حالا فدورا رو بوت می کنین و هنگام ساخت پارتیشن فقط ی روت درست می کنین و اون هم نصب می کنین.من خودم کلا خیلی وقت که home نمی سازم
هر کدوم از سیستم عامل های فدورا و کالی  رو که اخر نصب کنین نهایتان گراب همون برای بوت میاد بالا

آفلاین SA3iDi

• Newbie
  • *
خب اول که ویندوز نصب می کنین تموم.بعد هر مقدار فضا که می خواین بدین به دوتا سیستم عامل بعدی جدا می کنین یا از همون اول پارتیشن بندی نمی کنین
برای مثال شما اول کالی رو نصب می کنی موقع پارتیشن بندی ی درایو روت و ی فضا برای swap حدود 4-6 گیگ ی درایو بوت و ی درایو home که البته من خودم فقط اوایل home میساختم اما الان دیگه نمی سازم چون ینازی نیست لینوکس خیلی راحت درایوایی که توی ویندوز هست باز میکنه (البته اگه از ویندوز 8 به بعد استفاده می کنی باید توی قسمت تنظیمات پاور تیک fast startup رو برداری تا درایوای ویندوز باز بشن ) این درایوها رو درست می کنین و کالی نصب می کنین.حالا فدورا رو بوت می کنین و هنگام ساخت پارتیشن فقط ی روت درست می کنین و اون هم نصب می کنین.من خودم کلا خیلی وقت که home نمی سازم
هر کدوم از سیستم عامل های فدورا و کالی  رو که اخر نصب کنین نهایتان گراب همون برای بوت میاد بالا
اگه ویندوز 7 باشه چی بازم درایو میشناسه؟
وقتی آخرین سیستم عامل نصب کردم چه بلایی سر گراب میاد؟ چون دفعه پیش که کالی کنار ویندوز نصب کردم فقط ویندوز بالا میومد بعد از طریق برنامه easy bcd تونستم کالیم بیارم بالا. ولی یبار اول کالی نصب کردم بعد ویندوز کلا گراب خراب شد بعد نتونستم تعمیرش کنم.حتی با بوت ریپیر. بازم نیاز به تعمیر گراب هست؟

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
اگه ویندوز 7 باشه چی بازم درایو میشناسه؟
وقتی آخرین سیستم عامل نصب کردم چه بلایی سر گراب میاد؟ چون دفعه پیش که کالی کنار ویندوز نصب کردم فقط ویندوز بالا میومد بعد از طریق برنامه easy bcd تونستم کالیم بیارم بالا. ولی یبار اول کالی نصب کردم بعد ویندوز کلا گراب خراب شد بعد نتونستم تعمیرش کنم.حتی با بوت ریپیر. بازم نیاز به تعمیر گراب هست؟
گه
از ویندوز هفت اطلاعی ندارم اگه اونم وقتی سیستم عامل نصب کردی نتونستی درایوای ویندوز (ntfs ,...) باز کنی باید اینجور گزینه ای داشته باشه چون در این حالت ویندوز کاملا منابع (درایوا و ...) رها نمی کنه و برای بوت سریع تر ی سری اطلاعاتش نگه میداره.
اگه اخرین سیستم عاملی که نصب می کنی ویندوز باشه که گراب خراب میشه و فقط ویندوز بالا میاد من خودم تا حالا با گراب به مشکل نخوردم یعنی کلا لودر سیستم گراب و توی گراب هر چنتا سیستم عامل داشتم به راحتی بوت شدن اما برای تعمیر گراب باید به صورت لایو ی نسخه از لینوکس اجرا کنی و گراب تعمیر کنی
ی لینک هست شاید کمکتون کنه.
http://www.howtogeek.com/114884/how-to-repair-grub2-when-ubuntu-wont-boot/