انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمائی برای دانلود بروزرسانی ها از ویندوز  (دفعات بازدید: 1245 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
سلام به شما
دوستان گرامی اول جستجو کردم و هر چی فسفر (فوسفر؟ فوسفور؟ فسفور؟ فوثفور؟ فوصفور؟ ...... ؟!) داشتم در خوندن مطالب مربوط و نامربوط سوزوندم ولی هنوز نیاز به راهنمائی دارم:
یک باگ توی اتصال مودم USB اینترنت ADSL  توی 10.4 هست که باعث میشه ارتباط اینترنتی ممکن نباشه (البته توی لانچ پد گزارش کردم و هنوز نشستیم در خدمت بگز کنونیکال) اما حالا نیاز به دانلود آپ دیت های گرامی از داخل ویندوز دارم. برنامه USPC اجرا نمی شه و یه ارور 14001 فرمایش می کنه و یه برنامه دیگه رو هم امتحان کردم که بی فایده بود و فقط تا 9.10 رو داشت.
من همه آپ دیت ها رو نمی خوام مثلا اونها رو که مربوط به پرینتر هست اما آونهائی رو که به سیستم خودم می خوره رو می خوام. از خود سایت اوبونتو هم بخوام دانلود کنم نزدیک به هشت میلیارد و پانزده میلیون فایل رو بهم میده که باید یکی یکی دانلود کنم که عملا هم نشده و هم غیر مفید.
بله دیگه ! خلاصه دست راستتون زیر سر ما. خیر کنین یه هولی بدین این ماشین ما هم روشن بشه ما هم یه دوتا مسافر بزنیم! عوضش ما هم رو پل صراط هولتون می دیم! نه یعنی دعا می کنیم هولتون بدن! ....  اونطرف!
زنده باد ویندوز همیشه قهرمان! نه بابا چی دارم بلغور می کنم زنده باد هرچی کرک و قفل شکن قهرمانه! بفرما آبجو (از نوع گاوی و باز متنش)! ;D
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!