انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ساخت سیستم عامل مبتنی بر اوبونتو (حتما بیایید)  (دفعات بازدید: 1727 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza1212

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
با سلام
من جدیدا تصمیم گرفتم یک سیستم عامل مبتنی بر اوبونتو بسازم. ولی نه برای PC بلکه برای گوشی تلفن همراه!
البته من نمیخوام این سیستم عامل قابلیت زنگ زدن و در کل امکانات مخابراتی (به جز وای فای و چیز های مشابه) داشته باشه،من میخوام یه جورائی گوشی اندرویدی رو به دستگاه PDA تبدیل کنم.
 من بعد از این همه تحقیق فهمیدم از اوبونتو بیشتر سر در میارم و همینطور اوبونتو بهتره.
از شما میخوام تا میتونید با نظرات و پیشنهادات خودتون به من کمک کنید
در کل من میخوام یه سیستم عامل همگانی بسازم و اسم کسایی که تو این موضوع به خوبی کمکم کردن رو تو لیست توسعه دهندگان این سیستم عامل بنویسم.
اسمی که من برای این سیستم عامل در نظر گرفتم Nebula PDA System یا به اختصار Nebula هست ، البته اسم این سیستم عامل قطعی نیست و همینظور که گفتم من میخوام این سیستم عامل رو بصورت همگانی بسازم و شاید شما یه اسمی صد برابر بهتر این پیدا کردین!
منتظرتون هستم! ;) ;) ;)

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
اوبونتو تاچ قبلا برای اوبونتو روی تلفن همراه ساخته شده!
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
خب سیستم عامل معمولی نصب کن بعد سیم کارت رو از توی گوشی بردار خود به خود قابلیت محابراتی اش از بین می ره. چرا اینکار رو نمی کنی؟
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بسیار هم عالی. می‌تونید پروژهٔ جبیرفون رو ادامه بدید!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ابراهیم مشهدی تفرشی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 336
  • همیشه یک راه بهتر هست.
سلام
این خیلی ایده جالبی هست من هم خیلی بهش فکر می کنم
نمی دونم شما چقدر تجربه و مهارت دارید ولی یه چیزهایی که من متوجه شدم اینه که
گذشته از اینکه اندرویید هم مثل باقی گنو/لینوکس ها از هسته لینوکس استفاده می کنه دیگه تقریبا هیچ شباهتی با اونها نداره
از درایورهای سخت افزار که هسته باید اونها رو بشنایه گرفته تا پارتیشن بندی حافظه اصلی - که نمی دونم اسمش رو باید بگم هارد یا نه - و خیلی چیزهای دیگه
بخاطر همین من فکر میکنم بهترین و مطمئنترین راه برای اجرای یه گنو/لنیوکس رو وسیله اندروییدی chroot هستش چون نیازی نیست هسته رو برای سخت افزار دوباره تنظیم کنی - که این کار رو باید برای هر مدل دستگاه ها جدا انجام بدی -
همین اوبونتو فون هم همین کار رو کرده اگر یه بررسی کنی متوجه می شی که اوبونتو فون در واقع یه بخش اندروییدی داره که در واقع یه حداقلی از اندروییده که اول اون بالا میاد بعد chroot میکنه به یه بخش دیگه داره که اون rootfs اوبونتو هست

من پیشنهاد می کنم شما برای امتحان هم شده نرم افزار linux deploy رو روی موبایلتون نصب کنید یه گنو/لینوکس chroot نصب کنید بعد همون رو توسعه بدین البته با استفاده از همون اندرویید حداقلی که اوبونتو فون استفاده میکنه

البته این linux deploy یه ایراد خیلی بد داره که وقتی دارین نصب می کنید اگر باید 300Mib مثلا دانلود بشه بخاطر 0.1Mib نصب رو قطع میکنه دوباره بخواهید نصب کنید باید از اور دانلود کنید
البته من یه تغییری کوچولو توی فایل اصلیش - که یه بش اسکریپت هست به نام cli.sh - دادم که شما می تونید اون رو جایگزین فایل اصلی کنید درست میشه
با این برنامه دیگه مجبور نیستید حتما اوبونتو نصب کنید خیلی گزینه های دیگه هم دارید
این هم فایل اصلاح شده ی من
« آخرین ویرایش: 06 تیر 1395، 12:15 ب‌ظ توسط ابراهیم مشهدی تفرشی »
ET

آفلاین Victor

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 256
سلام من میخام به گوشیم(dimo g20) لینوکس نصب کنم  گوشیم در حال حاضر جاواست یه راهکاری واسه من بزارید اگه تجربه ای در ان مورد ندارید مشکلی نداره

فکر کن فقط یک روز زنده ای اونم روزای پنج شنبه جمعه
Hacking is not easy.Enjoy the virtual world in the real world of sleep

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
واسه سوال جدید تاپیک جدید بزنید
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC