انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مهاجرت به اوبونتو  (دفعات بازدید: 477 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین itone

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
مهاجرت به اوبونتو
« : 19 تیر 1395، 11:58 ق‌ظ »
سلام دوستان عزیز
من به دلایلی تصمیم گرفتم برم لینوکس یاد به گیرم و میخام از  نسخه ی اوبونتو و توزیعش استفاده کنم
لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنین که
1- چه طوری اوبونتو رو روی سیستمم نصب کنم ک هاردم پاک نشه !!!
2- بد از نصبش باید چه چیز هایی رو یاد بگیرم تا باهاش بتونم به راحتی کار کنم !!!
3- نرم افزار هایی رو معادل ویندوز واسه اوبونتو چه چیز هایی هستند !!!

منون از همه !

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : مهاجرت به اوبونتو
« پاسخ #1 : 19 تیر 1395، 01:28 ب‌ظ »
درود.

سوالاتی را که مطرح کردید سوالات بسیار کلی هستند و می توان برای آنها جوابهای بسیاری در نظر گرفت. به هر حال پاسخ به سوالات کلی به راحتی ممکن نیست، بهتر است سوالات خود را محدودتر کرده، ابزارهایی که نیاز به معادل سازی آنها در لینوکس دارید را نام ببرید. ضمن اینکه این انتخاب را دارا هستید که سیستم عامل ویندوز را در ماشین مجازی نصب نموده و برای ابزارهایی که برای آنها معادل مناسب یافت نکردید، در ماشین مجازی استفاده کنید

۱- در ارتباط با نحوه ی نصب:‌ در این ارتباط سایت های مختلف به آموزش تصویری مرحله به مرحله ی بوت دوگانه ی ویندوز و اوبونتو پرداختند. با مطالعه ی این مطالب می توانید یک ایده ی کلی از نحوه ی بوت دوگانه ویندوز و اوبونتو گرفته و مراحل نصب را خودتان انجام دهید. در صورتی که در مراحل نصب طبق این آموزش ها به مشکل برخورد کردید می توانید سوال خود را در انجمن مطرح کنید

۲- محیط اوبونتو به صورت گرافیکی است، با توجه به اینکه از ویندوز قصد مهاجرت به اوبونتو را دارید، قطعا یک سری اطلاعات عمومی مانند کار با قسمت های مختلف را دارید. مباحثی مانند نصب و به روزرسانی بسته ها و نرم افزار ها و موارد مشابه نیز قبلا در انجمن مطرح شده اند. با مطالعه ی آنها می توانید اطلاعات کلی نسبت به این قضیه پیدا کنید. پس از مطالعه ی این مطالب در صورتی که همچنان دچار مشکل شدید می توانید اقدام به ایجاد پست در انجمن کنید

۳ - به علت کلی بودن سوال مورد نظر، نمی توان پاسخ مناسبی به این سوال داد. جواب این سوال وابسته به ابزارهای ویندوزی است که در حال استفاده هستید. بهتر است نرم افزارهایی که برای آنها نیاز به معادل دارید را نام برده، و یا با استفاده از گوگل جایگزین مناسب را پیدا کنید.
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #2 : 19 تیر 1395، 03:38 ب‌ظ »
لطفا اینو بخونین
لینوکس ویندوز نیست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 21 تیر 1395، 09:53 ق‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن