انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آیپاد تاچ و لینوکس  (دفعات بازدید: 1037 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
آیپاد تاچ و لینوکس
« : 26 اردیبهشت 1389، 08:03 ب‌ظ »
خسته نباشید دوستان ... همون طور که می دونید دیوایس های اپل رو باید با سیستم سینک کرد و برنامه و ... روش ریخت .
آیپاد تاچ من جیل بریک شده هستش ... مشکلی با ورودی های غیر نداره ... من یه برنامه یا روشی برای نصب و سینک آهنگ و ... به آیپاد تاچ می خوام ... یه سری آیتونز رو تحت واین اجرا کردم ولی خیلی کرش کرد و اصلا نمیشد باهاش کار کرد ... با این حال اگه روشی هست بگید ... و اگه هم نیست تا دوباره همون آیتونز رو نصب کنم شاید درست شد !
فقط این رو هم بگم که آیتونز نسخه ی تحت مک هم داره ... اگه بشه اون رو نصب کرد خیلی خوب میشه ...
ولی در آخر فکر کنم باید ویندوز رو برای همین یه کار دوباره برگردونم ... آخرش به ویندوز وابسطه ایم !!!

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
پاسخ به: آیپاد تاچ و لینوکس
« پاسخ #1 : 26 اردیبهشت 1389، 09:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
خسته نباشید دوستان
قربان شما، شما هم خسته نباشی.
نحوه‌ی ریختن نرم افزار تو لینوکس را نمی‌دانم اما اگه از اوبونتوم ۱۰.۰۴ استفاده می‌کنید، میتوانید با Rythmmix توی دستگاه خود موزیک ترنسفر کنید.
موفق باشید.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
« پاسخ #2 : 28 اردیبهشت 1389، 12:39 ق‌ظ »
فکر کنم منظور شما Rhythmbox هستش !
آهنگ رو که بعله می دونم !!! ولی برای اپلیکیشن مشکل دارم ... می گم میشه کرنل و یکی از توزیع های لینوکس رو روی آیپاد ریخت ؟

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #3 : 28 اردیبهشت 1389، 12:44 ق‌ظ »
نقل‌قول
فکر کنم منظور شما Rhythmbox هستش !
اشتباه از من بود!! معذرت خواهی می‌کنم.

چندی پیش شندیم، گروهی لینوکس را روی آی‌پاد نصب و براحتی اجرا کردند .. پس می‌شود.
تو "یو-تیو.ب" هم فیلمش را گذاشته بودند؛ ولی لینکش را نمیدانم، لطفاً لینک نخواهید.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.