انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با لاگین شدن در اوبونتو بد از نصب ubuntu tweek  (دفعات بازدید: 1210 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین rezdool

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
من مدت کمی که به اوبونتو مهاجرت کردم و تو همین مدت کم تقریبا ۳ هفته اصلا به ویندوز سر نزدم :)) یعنی‌ می‌تونم بگم که اوبونتو تمام نیازهای منو به راحتی‌ برطرف میکرد تا اینکه تصمیم گرفتم ۱ پشتیبان خوب از اوبونتو بگیرم جوری که بعدا هم دوباره بتونم نصب کنم( با تمام پکیج‌هایی‌ که روش نصب کردم )

اینجا بود که داشتم آماده می‌کردم همه چیو که به برنامه  ubuntu tweek برخوردم و از کار برنامه خوشم اومد و شروع کردم به دستکاری در اون

۱ گزینه که مربوط میشد به صفحه پس زمینه لاگین گنوم رو فعال کردم ( لازم به ذکر که من از گزینهٔ  login automaticly استفاده کرده بودم و هیچ گاه به اون صفحه لاگین بر خورد نمیکردم ) ولی‌ از اون جایی که که خلاصه آدم دوست داره هر چیزیو ۱ بار امتحان کنه اینکارو کردم

حالا بعد از اون هر موقع اون صفحه لاگین با اون پس زمینه که براش انتخاب کرده بودم میاد نام کاربری و رمز عبور رو وارد می‌کنم ولی‌ بعد از اون  ۱ دفعهصفحه سیاه می‌شه و دوباره بر میگرده به صفحه لاگین و پسورد رو می‌خواد که ۱۰ برام این کارو بکنم این اتفاق تکرار می‌شه

حالا مشکله من اینه که نمیتونم لاگین بشم
ضمن اینکه همه چیزو امتحان کردم حتا Gnome failsafe

در ضمن برا دوستهایی که دلشون می‌خواد به ساده‌ترین راه حل‌ها فکر کنم عرض کنم که نام کاربری و کلمهٔ عبورم رو درست وارد می‌کنم و پیغام  Authentication failed  نمیده