انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لرزش شدید صفحه در موقع حرکت دادن موس  (دفعات بازدید: 3148 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mmahmoudian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
    • وبسایت شخصی
لرزش شدید صفحه در موقع حرکت دادن موس
« : 30 اردیبهشت 1389، 02:07 ب‌ظ »
سلام

من اوبونتوی 10.04 رو دانلود کردم و فایل ایزو رو رایت کردم ، زمانی که روی کامپیوترم دیسک زنده رو بالا آوردم دیدم که سمت راست صفحه دارای  خطوط موازی و افقی هست که با حرکت دادن موس بیشتر شده تکان آونها شدید تر میشه
با این اوصاف اوبونتو رو نصب کردم و براش یه SWAP به حجم 1GB هم درست کردم. بعد از نصب و بالا اومدن سیستم از روی هارد ، باز هم همون مشکل وجود داره ضمن اینکه مانیتور من رو هم نمیشناسه و مقداری از صفحه خارج از مانیتور نمایش داده میشه ](*,)

فکر کردم که مشکل از کارت گرافیک هست (چند دقیقا قبل از بالا اومدن دیسک زنده ی اوبونتو ، ویندوز اکس پی خیلی خوب کار میکرد). با در نظر گرفتن این قضیه کرومیوم ورژن 0.5.307 رو با دیسک زنده بالا آوردم (بدون هیچ گونه مشکلی) و از همونجا هم روی همون پارتیشن که برای  اوبونتو ساخته بودم نصب کردم و الان هم خیلی خوب کار میکنه (کرومیوم بر پایه ی SUSE هست). در ضمن با پارسیکس (parsix.org) هم چه در حالت لایو و چه نصب مشکلی نداره. ::)

مشکل اوبونتو با سیستم من چیه و چطور میتونم حلش کنم؟

پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
« آخرین ویرایش: 30 اردیبهشت 1389، 04:34 ب‌ظ توسط mmahmoudian »
[مهراد محمودیان]

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
پاسخ به: لرزش شدید صفحه در موقع حرکت دادن موس
« پاسخ #1 : 31 اردیبهشت 1389، 02:08 ق‌ظ »
خروجی lspci | grep VGA چی هستش؟ به عبارتی کارت گرافیکی شما چیست؟
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #2 : 31 اردیبهشت 1389، 10:40 ق‌ظ »
بعید میدونم عیب از مانیتور باشه
شما مدل کارت گرافیکت رو دقیقا ذکر کن ببینیم میشه کاریش کرد  ;)
در ضمن از توی منوها به قسمت hardware برو اونجا احتمالا اسم کارت گرافیکت هست و نوشته deactive اونو active کن ببین مشکل حل میشه یا نه
از آپدیت کردن سیستم هم غافل نشو این مشکلات خیلی زود توسط توسعه دهنده ها رفع عیب میشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 31 اردیبهشت 1389، 05:25 ب‌ظ »
من هم با کارت گرافیک radeon دانشگاه همین مشکل رو داشتم. با تغییر رزولوشن درست شد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن