انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حل شد:یه مشکل با کارت گرافیک(درایورش) دارم  (دفعات بازدید: 1279 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
سلام دوستان....
من دیشب که درایور 185 انویدیا رو نصب کردم(از توی مرکز نرمافزارش)این اوبونتو 64 بیتی 10.04 ما  اونو قبول نکرد و به عبارتی نتونست از اون استفاده کنه
بعد امروز صبح که روشن کردم کامپیوترم رو . دیدم که اصلا صفحه نمایش روی 1280*768 تنظیمه درصورتی که قبل از نصب درایور  . روی 1366*768 بود .(ضمنا این روی 1366*768 رو نداره که بخواد تنظیم شه)
این یه نکته و نکته دیگه اینکه الان دارم درایور 195... رو براش از سایت انویدیا میگیرم اسم این درایوره :
NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.24-pkg2.run
هست . فقط میخواستم بدونم چط.ر ی اونو نصب کنم
اینم بگم که درایور قبلی رو ریموو کردم.......

ممنون اگه جواب بدین.
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 02:44 ب‌ظ توسط mohamad123sh »
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
پاسخ به: یه مشکل با کارت گرافیک(درایورش) دارم
« پاسخ #1 : 10 خرداد 1389، 11:02 ق‌ظ »
سلام دوستان....
من دیشب که درایور 185 انویدیا رو نصب کردم(از توی مرکز نرمافزارش)این اوبونتو 64 بیتی 10.04 ما  اونو قبول نکرد و به عبارتی نتونست از اون استفاده کنه
بعد امروز صبح که روشن کردم کامپیوترم رو . دیدم که اصلا صفحه نمایش روی 1280*768 تنظیمه درصورتی که قبل از نصب درایور  . روی 1366*768 بود .(ضمنا این روی 1366*768 رو نداره که بخواد تنظیم شه)
این یه نکته و نکته دیگه اینکه الان دارم درایور 195... رو براش از سایت انویدیا میگیرم اسم این درایوره :
NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.24-pkg2.run
هست . فقط میخواستم بدونم چط.ر ی اونو نصب کنم
اینم بگم که درایور قبلی رو ریموو کردم.......

ممنون اگه جواب بدین.
لطفا در انجمن جستجو کنید.... 

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #2 : 10 خرداد 1389، 11:26 ق‌ظ »
فکر نکنم وقتی xserver  فعال باشه بگذاره نصبش کنی ( از من که نگذاشت ) و اگه با این مشکل مواجه شدی باید وارد محیط کنسول بشی console session 
خب طریقه نصبش هم اینجوریه که مثلا درایو بالا که گفتی رو با دستور زیر می نصبیش
sudo sh NVIDIA-Linux-x86_64-195.36.24-pkg2.run''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
امیدوارم موفق باشی
برای نصب درایور انویدیا هم به ویکی یه سری بزن اطلاعات کاملی توش هست
http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1389، 01:02 ق‌ظ »
تو اوبونتو رو دقیق نمیدونم چطوریه ولی کلا قاعده کارت های انویدیا اینجوری بود که لینوکس رو با run level 3 که توی محیط گراب اضافه میکردی بوت میکردی و نصبش میکردی و دوباره ریبوت و عبارت run level 3
رو برش میداشتی تا سیستم دوباره مثل قبل با run level 5 بوتشه. قدیم همینطور تو ردهت 8 نصبش کردم.

ولی بطور کلی تا وقتی x server فعال باشه اصلا نمیتونی درایور کارت گرافیک نصب کنی. البته از تو خود لینوکس هم میتونی ران لول رو تغییر بدی که الان دقیقا یادم نیست چطوری بود.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #4 : 11 خرداد 1389، 03:39 ق‌ظ »
نخست اینکه در xserver نصب را نمیپذیرد و باید به خط فرمان بروید . دوم اینکه هنگام نصب پیغام داد نمیتواند درایوری که هم اکنون سرکار است (‌یعنی درایور خود اوبونتو )‌را حذف کند. جایی هم ندیدم که چگونه باید درایور پیش فرض خود اوبونتو را حذف کرد .

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
« پاسخ #5 : 11 خرداد 1389، 02:43 ب‌ظ »
حل شد دم شما گرم
یکی از دوستان این پست رو داده بود:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13533.0.html
که حل شد مشکلم
ممنون که جواب دادین
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران