انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: هنوز اندر خم دمای Cpu هستم  (دفعات بازدید: 3776 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
پاسخ به: هنوز اندر خم دمای Cpu هستم
« پاسخ #15 : 06 خرداد 1389، 03:15 ب‌ظ »
آقا این چرت و پرت ها که میگن رو گوش نده. این ها مشکل شما رو جدی نگرفتن و فقط اومدن تفریح کنن. cpu تا 50 درجه شاید با افزایش دما راندمانش بالا بره ولی به هر حال عمرش کم هم میشه. این حرف برو برگرد درسته و شک نکن.

یه عنوان راه حل آخر و نهایی intel phc رو باید استفاده کنی که خیلی دردسر داره. می تونی باهاش cpu رو undervolt کنی. باید کرنلو از اول کامپایل کنی. که خیلی دردسر داره و راهنمای خیلی خوبیم تا 6 ماه پیش نبود. الان رو نمی دونم. به هر حال من انجام دادم خیلی راضی بودم.

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #16 : 06 خرداد 1389، 03:46 ب‌ظ »
آقا این چرت و پرت ها که میگن رو گوش نده. این ها مشکل شما رو جدی نگرفتن و فقط اومدن تفریح کنن. cpu تا 50 درجه شاید با افزایش دما راندمانش بالا بره ولی به هر حال عمرش کم هم میشه. این حرف برو برگرد درسته و شک نکن.

یه عنوان راه حل آخر و نهایی intel phc رو باید استفاده کنی که خیلی دردسر داره. می تونی باهاش cpu رو undervolt کنی. باید کرنلو از اول کامپایل کنی. که خیلی دردسر داره و راهنمای خیلی خوبیم تا 6 ماه پیش نبود. الان رو نمی دونم. به هر حال من انجام دادم خیلی راضی بودم.
دستت در نکنه
من اینا رو از خودم نگفتم (‌حالا جریان اون رگها آره ) ولی بقیه رو از طرف کسایی مطرح کردم که خوره های کامپوترن از نرم افزار هیچ سررشته ای ندارند ولی سخت افزار رو یه جا قورت میدن
در ضمن به نظر شما ۷۰ تا ۸۰ درجه برای CPU  خیلیه ؟ ؟‌‌ ؟
من یه CPU 2.8 فول کش داشتم که با کارهایی که من میکردم یه روز خوش ندید و تو ۲۴ ساع نزدیک ۱۶ ساعتش رو داشت فیلم کانورت می کرد ُ با یه فن باقالی و دماش از ۷۰ پایین نمیومد
بعد از ۵ سال کار کردن باهاش تازه فروختمش و طرفی که خریده راضیه
اگه CPU  , CPU  باشه چیزیش نمیشه

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
« پاسخ #17 : 07 خرداد 1389، 01:11 ب‌ظ »
من هم با دمای cpu لپ تابم مشکل داشتم
ولی مشکل من کمی فرق میکرد
با نصب اوبونتو روی دستگاه (البته از ۹.۱۰ به بعد) فن cpu از کار می افتاد بعدش دمای cpu بالا میرفت و دستگاه خاموش میشد
من از این آدرس یه راه حل براش پیدا کردم و فن cpu کار کرد.
درون فایل zip مه از این آدرس دریاف می کنی دو تا فایل وجود داره
تو فایل acer_fancontrol تنظیم میکنی که دمای cpu بین چند تا چند باشه
فقط توجه کنید که باید مرحله ۵ رو قبل از چهار انجام بدید
گفتم شاید این بتونه کمکی بهت بکنه
http://ubuntuforums.org/showpost.php?s=fc4ae36edb9f98790e0e33fe63a179e4&p=4925392&postcount=117