انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک برای حل مشکل لاگین  (دفعات بازدید: 1134 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین david848

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
کمک برای حل مشکل لاگین
« : 03 شهریور 1395، 10:14 ق‌ظ »
با سلام من مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب کنم بعد از نصب درایور ها و پکیج های ضروری رو هم نصب کردم منتهی وقتی سیتمو ریست کردم با یه صفحه لاگین متفاوت روبه رو شدم(یه چندتا پکیج تم و ایکون هم تصب کردم شاید برای اون باشه)

http://uupload.ir/files/kegz_img_20160824_091956.jpg

یوزر و پسورد صحیح رو که استفاده میکنم یه لحظه میره ولی دوباره ازم یوزر و پس میخاد
اگه اشتباه وارد کنم پیغام اشتباه میده و ارور
با گوگلینگ کردم رفتم داخل ریکاوری با passwd سعی کردم پسورد جدید ست کنم اما بازم همون مشکل کسی میتونه کمی راهنمایی کنه یا همچین تجربه ای داشته
با تشکر

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
پاسخ : کمک برای حل مشکل لاگین
« پاسخ #1 : 03 شهریور 1395، 11:11 ق‌ظ »
درود

صفحه ی ورود xdm هستش و با صفحه ی ورود lightdm پیش فرض تفاوت داره. احتمالا ایرادی وجود داره که xdm نمی تونه میزکار رو لود کنه (و شما به این صفحه برمیگردین).

وارد tty بشید و دستور زیر رو با دسترسی روت در ترمینال وارد کنید:

dpkg-reconfigure lightdm

سپس صفحه ی login رو به lightdm تغییر بدین
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین barahouei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #2 : 03 شهریور 1395، 12:15 ب‌ظ »
با سلام من مجبور شدم دوباره اوبونتو رو نصب کنم بعد از نصب درایور ها و پکیج های ضروری رو هم نصب کردم منتهی وقتی سیتمو ریست کردم با یه صفحه لاگین متفاوت روبه رو شدم(یه چندتا پکیج تم و ایکون هم تصب کردم شاید برای اون باشه)

http://uupload.ir/files/kegz_img_20160824_091956.jpg

یوزر و پسورد صحیح رو که استفاده میکنم یه لحظه میره ولی دوباره ازم یوزر و پس میخاد
اگه اشتباه وارد کنم پیغام اشتباه میده و ارور
با گوگلینگ کردم رفتم داخل ریکاوری با passwd سعی کردم پسورد جدید ست کنم اما بازم همون مشکل کسی میتونه کمی راهنمایی کنه یا همچین تجربه ای داشته
با تشکر

سلام. توی صفحه لاگین کلیدهای ctrl+alt+F1 رو بزنید تا وارد tty بشید. بعد با یوز و پسورد خودتون لاگین کنید. بعدش هم این دستور رو بزنید:
sudo chown user:user .Xauthority
که به جای userها باید نام کاربری خودتون رو بذارید.
و سیستم رو ریبوت کنید، درست میشه.

آفلاین david848

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #3 : 03 شهریور 1395، 01:06 ب‌ظ »
سلام
ممنون از توضیحات تون چند جا سرچ کردم بعضی جا ها \اسخ داده بودن مشکل از درایور کارت گرافیک هستش در نهایت دوباره نصب اش کردم ;D ;D
تقصیر خودم هم بود موقع نصب نوشته بود درایور تست هست اش ولی من توجه نکردم و نسخه \ایدار رو نصب نکردم
باز هم ممنون از راهنمایی (کلید تشکر نداره انجمن :o)