انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فراگیری اوبونتو با ایجاد روم هایی در مسنجرهای فارسی زبان  (دفعات بازدید: 4446 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
به نام خدا و سلام

با دیدن چند مسنجر فارسی زبان بر آن شدم که اگر دوستان بخواهند که در کانال های IRC به بحث بنشینند می تونند در این مسنجرهای فارسی روم (اتاق) ایجاد کرده و در آن بحث های عمومی و تخصصی به راه بیندازند تا دیگران را با برنامه ای خاص دیگر افراد را ترغیب به استفاده از لینوکس و باعث آشنایی دیگران با محیط سیستم عامل های آزاد (گنو) شود. فکر کنم که این گزینه می تونه به هدفمان که فراگیر کردن سیستم عامل ها و نرم افزارهای آزاد در ایران و در بین فارسی زبانان هست کمکی کنه.

مثلا در مسنجر فارسی زبان L4i می تونیم یک روم ایجاد کنیم.

آدرس مسنجر فارسی: www.L4i.com

خوبی این مسنجر اینه که هم مسنجر تحت وب داره و هم مسنجری کاربردی که برای نصب بر روی سیستم استفاده می شه. ولی یه موردی که هست هر چی گشتم که ورژن نصب بر روی محیط لینوکس رو پیدا کنم ، نتونستم پیدا کنم. و فایل نصبی exe بودش که باوجود دایل آپ بودن بنده و استفاده از ویندوز در محیط اینترنت به درده بنده خورد و فکر کنم که با نصب برنامه هایی که exe رو در سیستم عامل های آزاد می شناسه ، میشه ازش استفاده کرد.

ولی فکر کنم اگر از رئئیسان این مسنجر فارسی زبان بخواهیم و علاقعه مندی یه گروه کاربری عظیم رو به آن ها نشون بدیم ، فکر کنم که یا برایمان مسنجر رو درست می کنند یا اینکه سورسش رو در اختیار می زارند.

اگر دوستان مسنجر فارسی ای رو پیدا کردند که برای محیط سیستم عامل های آزاد ساخته شده ، لطفا بنده و دوستان رو بی فیض نگذارند.

اینم عکس هایی از محیط مسنجر که حالتی ساده ولی کاربردی دارند:

---------------------------------------------

راستی دوستان طرح نشریۀ دبیان هم تا چند روز دیگه رو دوباره برای نظر سنجی می زارم. طرحش فرق داره.

تشکر عزیزان
 ;D
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد