انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: قاطی شدن پارتیشن مونت ها .  (دفعات بازدید: 1771 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • برسام
قاطی شدن پارتیشن مونت ها .
« : 12 خرداد 1389، 08:17 ب‌ظ »
درود بر دوستان عزیز !
من میخواستم یه ویندوز این وسط می خواستم نصب کنم ! برای یه سری برنامه های حیاتی که توی لینوکس مشابهشون نیست (مثل ایتونز برای سینک کردن اپلیکیشن های ایپادم ...)
بنابراین ویندوز رو گذاشتم و ویندوز مبارک پارتیشن های ما رو نشناخت :‌دی ! بعدش برای این که بشناسه یکی از پارتیشن ها رو دلیت کردم و دوباره ساختم .(همه ی مشکل از همین جا شروع شد.)بعد از ری استارت کردن گراب پریده بود . گراب رو بازیابی کردم ولی با مشکل جدید تری مواجه شدم !
اول بگم که من روی سیستمم دو تا دیسترو دارم با ۶ تا پارتیشن ...
هر کدوم از این دیسترو ها دو تا پارتیشن دارن ... یکی boot/ و دیگری / !
وقتی با سابایون می خواستم بیام بالا دیدم که بدون این که هیچ ارورری بده هنگ می کنه ! (توی ریکاوری هم همین طور بود ... چون کلا پارتیشن براش تعریف نشده بود !)
در نتیجه رفتم و با اوبونتو اومدم بالا ! در اولین چیزی که دیدم دکستاپ سابایون و برنامه های سابایون بود !
دوهزاری افتاد !
بعد از پاک شدن اون پارتیشن شماره گذاری پارتیشن ها و مونت ها قر و قاطی شده بود ! یعنی Ubuntu دو تا پارتیشن /home داشت ! و سابایون هم چون پارتیشن /home براش تعریف نشده بود به هیچ فایلی دسترسی نداشت و اجرا نمیشد .
یکی از دوستان داخل irc گفت که باید /etc/fstab رو تغییراتش رو درست کنم .
درست هم می گفت ! ولی مشکل جدید تری بود : دی ! من در حینی که با اوبونتو هستم که نمی تونم مونت های اوبونتو رو تغییر بدم !(حتی اگه با root هم میزدم قبول نمی کرد .)
بنابراین سابایون لایو رو اجرا کردم .
در حالت عادی که اجازه نمی داد اون فایل رو تغییر بدم ... در نتیجه درایو های مورد نظرم رو mount کردم روی /mnt تا با chroot واردش بشم ... به دلایل نا مفهومی اصلا قبول نمی کرد ...

حالا می خوام ببینم این فایل fstab رو چه طوری می تونم تغییرات توش بدم ؟ و این که فقط شماره ها رو تغییر بدم حله قضیه دیگه ؟
قبلا sda9 و sda8 بود ! حالا شده sda8 و sda7 (به خاطر اون یه پارتیشنی که پاک شده بود !)

پ‌ن ۱ :البته اینم بگم که از این محیط جدید چندان هم بدم نمی اد !‌ :دی ! دکستاپ و زیبایی سابایون در کنار ساپورت اوبونتو ! فکر کنم توزیع جدید اختراع کردم : دی‌! سابایونتو : دی اگه میشد مونت های اصلیشون رو هم با هم قاطی کرد عجب چیزی میشد : دی !

پ‌ن ۲ : Dostan man toye IRC ba in farsi neveshtam va goftan ke UniCodesh dorost nist ! khodam ke dorost mibinam ! vali khob age dorost nist unicode ha ro ye khorde taghir bedin ta betonin nevise haye man ro bebinin :(

پ‌ن ۳ : لطفا هم پیشنها ندین که راحت از اول همش رو نصب کنم ! چون که در واقع می خوام یه چیزی یاد بگیرم و خودم بلدم که همش رو یکی یکی از اول نصب کنم بدون هیچ مشکلی : دی‌ ! فایل مهمی هم روش ندارم ! : دی ، هدف یادگیریه !
« آخرین ویرایش: 12 خرداد 1389، 08:33 ب‌ظ توسط Bersam »

همه ی ما با هم برابریم ... لیکن برخی برابر ترند .

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • برسام
پاسخ به: قاطی شدن پارتیشن مونت ها .
« پاسخ #1 : 13 خرداد 1389، 01:04 ب‌ظ »
دوستان یکم طولانی شد بابت این بود که من به کلیه ی سوالاتی که ممکن بود پیش بیاد جواب دادم ! وگرنه اصل کلام همون عنوانه !
چه طوری می تونم پارتیشن هایی که اشتباهی مونت شده پارتیشن های /home رو درستش کنم !
ویکی ، پیج انگلیسی !‌ هر چیز دیگه ای هم باشه بدین برای این کار عالیه !

آفلاین Bersam

• Full Member
  • *
  • برسام
پاسخ به: قاطی شدن پارتیشن مونت ها .
« پاسخ #2 : 13 خرداد 1389، 04:51 ب‌ظ »
=)) خب حل شد دوستان ! به طرز زیبایی اوبونتو رو برگردوندم ... !‌ فعلا توی سابایون موندم ... یکم وقت آزاد پیدا کنم می گم مشکل کجا بود و چه طوری حل شد ! موفق باشید !