انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در بوت ابونتو  (دفعات بازدید: 2632 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Meis@M

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
مشکل در بوت ابونتو
« : 15 شهریور 1395، 01:22 ب‌ظ »
سلام و خسته نباشید... وسط آپدیت ابونتو نت قطع شد و سیستم رو ریست کردم بعد روشن شدن دیگه وارد نمیشه و این ارور رو میده و هنگ میکنه و چراغ دکمه کپس لوک پشت سر هم روشن خاموش میشه ، دمای سی پی یو هم میره بالا

تصویر:
http://uupload.ir/files/2y5f_photo_2016-09-05_08-17-20.jpg

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
پاسخ : مشکل در بوت ابونتو
« پاسخ #1 : 15 شهریور 1395، 01:52 ب‌ظ »
سلام و خسته نباشید... وسط آپدیت ابونتو نت قطع شد و سیستم رو ریست کردم بعد روشن شدن دیگه وارد نمیشه و این ارور رو میده و هنگ میکنه و چراغ دکمه کپس لوک پشت سر هم روشن خاموش میشه ، دمای سی پی یو هم میره بالا

تصویر:
http://uupload.ir/files/2y5f_photo_2016-09-05_08-17-20.jpg
منم اولین توزیعی که نصب کردم اوبونتو بود سه تا چهار بار این اتفاق برام افتاد و توی انجمن هم پرسیدم و به نتیجه ای نرسیدم و هر بار مجبور شدم ی بار دیگه نصبش کنم .ولی در اخر ی توزیع دیگه رو نصب کردم هنوزم که هنوز نمی دونم چرا با قطع شدن اینترنت وسط کار خراب میشد.
در صورتی که توی توزیع دیگه ای که نصب کردم وسط اپدیت هم خیلی راحت می بندمش و حتی سیستم خاموش می کنم و وقتی دوباره می خوام اپدیت کنم ادامه همون میره بارها شده اینترنت قطع شد ولی بازم مشکلی براش پیش نیومده.
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1395، 03:10 ب‌ظ توسط ehsang1855 »

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #2 : 15 شهریور 1395، 02:15 ب‌ظ »
کا وی ام مشکل داره.
از ادونس آپشنز ، اوبونتو با یه هسته قدیمی تر بیار
advance options for ubuntu>
1.
2.
3.
4.

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #3 : 15 شهریور 1395، 02:22 ب‌ظ »
مشکل توی خوندن کرنل شما هست ظاهرا کرنل کامل دان نشده یا کامل نصب نشده یا kvm درست نیست یکی از این دو تا کارو بکن
1.( اگه کامل دان نشده یا kvm راه نیوفتاده باشه این کارو بکن ) برو تو منوی advance option سیستم رو با کرنل های قدیمی تر بالا بیار ( قاعدتا بدون مشکل به صورت گرافیکی باید اجرا بشه ) بعد اونجا کرنلتو آپدیت کن (هم میتونی deb mainline ها رو دانلود کنی هم می تونی معمولی تو استور یا ترمینال آپدیت کنی
2.( اگه کامل راه اندازی نشده باشه این کارو بکن که این هم باعث مشکل تو kvm می شه ) تو ریکاوری با قسمت root سیستمو بالا بیار ( به صورت خط فرمان میاره ) تو اونجا این دستورو بزن
update-initramfs -u -k version
بعدش همون جا دستور زیرو وارد کن
update-grub
اگه تو روت ریکاوری قبول نکرد برو تو قسمت upstart قسمت advance option همین دستورا رو وارد کن (اونجا هم خط فرمانه و گرافیکی نداره )
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1395، 02:28 ب‌ظ توسط ali76 »

آفلاین nvvn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • تک شاپز
« پاسخ #4 : 20 شهریور 1395، 02:58 ق‌ظ »
مفید بود . ممنون