انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دسترسی آسان به برنامه ها  (دفعات بازدید: 1516 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tuytoosh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
    • یک برنامه نویس
دسترسی آسان به برنامه ها
« : 28 آذر 1395، 04:52 ب‌ظ »
سلام مجدد
من با ابونتو 16.04 کار میکنم. برای باز کردن phpstorm باید cd کنم توی فولدر bin توی سورسش و اونجا ./phpstorm.sh رو اجرا کنم... یه راه میانبر برای اجرا میخواستم... از ترمینال هم بود مشکلی نداره.

برای اجرای ampps باید cd کنم توی usr/local/ampps و اونجا sudo ./Ampps رو اجرا کنم. یه راه میانبر واسه این...

زبانمم که با alt+shift عوض میشه ولی ctrl+z و... تو فارسی کار نمیکنه و سرچ زدم گفتن یه باگ توی ابونتو 16 هست... مگه میشه؟ اصلا چرا؟

کرومم موقع اجرا لگ میندازه... اینم دلیلشو نمیدونم . فایرفاکس مشکلی نداره

یه کمک کنید که راه بیفتم . مرسی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : دسترسی آسان به برنامه ها
« پاسخ #1 : 28 آذر 1395، 06:16 ب‌ظ »
sudo ln -s /bin/phpstorm/phpstorm.sh /usr/local/bin/phpstorm

این یه روش ساده برای اجرای یه فایل اجرایی هست
ln یه ابزار برای link ساختن از فایل مورد نظر هست. اگه s- نذاری، هاردلینک میسازه. یعنی یه کپی دقیقا عین همون برنامه. ولی اگه s- بذاری، سافت لینک میسازه (معادل شورت‌کات)
و از اونجایی که دایرکتوری usr/local/bin/ دایرکتوری شناخته‌شده‌ای توی PATH هست، برای همین چیزی که اونجا باشه رو توی ترمینال اگه تایپ کنی، به راحتی اجرا میشه.
پس بعد از دستور بالا، توی ترمینال بزنی
phpstorm
انگار که cd کردی داخل دایرکتوری phpstorm و فایل اجرایی phpstorm.sh رو با /. گذاشتن اولش (یا گذاشتن دستور bash قبل از phpstrom.sh) اجرا کردی.  :)
البته من نمیدونم دقیقا اون phpstorm.sh توی همون دایرکتوری‌ای که مثال زدم هست یا نه! شما خودت آدرس دقیقش رو جایگزین کن.
برای ampps هم به همین طریق میتونی عمل کنی. اون sudo هم باید ببینی واقعا نیاز هست یا نه. برنامه رو بدون sudo اجرا کن ببین بهت اررور دسترسی میده یا نه. اگه نداد، نیازی به sudo گذاشتن نداره کما اینکه خطرناک هم هست! ولی اگه دسترسی میخواد و مطمئنی داری چکار میکنی، پس استفاده از sudo اشکالی نداره.  :)

میزکارت یونیتی هست؟ توی نسخه‌ی لایو هم برای زبان فارسی ctrl+z و ... کار نمی کرد؟ خروجی اینو بذار:
cat /etc/default/keyboard
احتمالا یه باگ توی یونیتی باید باشه، نه اوبونتو! یونیتی تنها محیط گرافیکی واسه توزیع اوبونتو گنولینوکس نیست. محیط های مختلفی با کانفیگ های مختلفی روی اوبونتو قابل پیاده سازیه که ممکنه برخی هاشون برای مدت کوتاهی دچار مشکل بشن که خب با ریپورت کردن حل میشن در نهایت.
کروم رو اصلا نصب نکن! یه نرم افزار انحصاری و پر از مشکله! نهایتا میتونی کرومیوم نصب کنی که نرم افزار آزاد هست و کروم در اصل از کرومیوم گرفته شده.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #2 : 29 آذر 1395، 10:29 ق‌ظ »
زبانمم که با alt+shift عوض میشه ولی ctrl+z و... تو فارسی کار نمیکنه و سرچ زدم گفتن یه باگ توی ابونتو 16 هست... مگه میشه؟ اصلا چرا؟
باگ اوبونتو نیست. باگ برنامه است که بر اثر برنامه نویسی ضعیف، به‌جای نگاشت اعمال با سیگنال‌ها، اون رو به نویسه‌ها نگاشته.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین tuytoosh

• Newbie
  • *
    • یک برنامه نویس
« پاسخ #3 : 29 آذر 1395، 12:00 ب‌ظ »
sudo ln -s /bin/phpstorm/phpstorm.sh /usr/local/bin/phpstorm

این یه روش ساده برای اجرای یه فایل اجرایی هست
ln یه ابزار برای link ساختن از فایل مورد نظر هست. اگه s- نذاری، هاردلینک میسازه. یعنی یه کپی دقیقا عین همون برنامه. ولی اگه s- بذاری، سافت لینک میسازه (معادل شورت‌کات)
و از اونجایی که دایرکتوری usr/local/bin/ دایرکتوری شناخته‌شده‌ای توی PATH هست، برای همین چیزی که اونجا باشه رو توی ترمینال اگه تایپ کنی، به راحتی اجرا میشه.
پس بعد از دستور بالا، توی ترمینال بزنی
phpstorm
انگار که cd کردی داخل دایرکتوری phpstorm و فایل اجرایی phpstorm.sh رو با /. گذاشتن اولش (یا گذاشتن دستور bash قبل از phpstrom.sh) اجرا کردی.  :)
البته من نمیدونم دقیقا اون phpstorm.sh توی همون دایرکتوری‌ای که مثال زدم هست یا نه! شما خودت آدرس دقیقش رو جایگزین کن.
برای ampps هم به همین طریق میتونی عمل کنی. اون sudo هم باید ببینی واقعا نیاز هست یا نه. برنامه رو بدون sudo اجرا کن ببین بهت اررور دسترسی میده یا نه. اگه نداد، نیازی به sudo گذاشتن نداره کما اینکه خطرناک هم هست! ولی اگه دسترسی میخواد و مطمئنی داری چکار میکنی، پس استفاده از sudo اشکالی نداره.  :)

میزکارت یونیتی هست؟ توی نسخه‌ی لایو هم برای زبان فارسی ctrl+z و ... کار نمی کرد؟ خروجی اینو بذار:
cat /etc/default/keyboard
احتمالا یه باگ توی یونیتی باید باشه، نه اوبونتو! یونیتی تنها محیط گرافیکی واسه توزیع اوبونتو گنولینوکس نیست. محیط های مختلفی با کانفیگ های مختلفی روی اوبونتو قابل پیاده سازیه که ممکنه برخی هاشون برای مدت کوتاهی دچار مشکل بشن که خب با ریپورت کردن حل میشن در نهایت.
کروم رو اصلا نصب نکن! یه نرم افزار انحصاری و پر از مشکله! نهایتا میتونی کرومیوم نصب کنی که نرم افزار آزاد هست و کروم در اصل از کرومیوم گرفته شده.

# KEYBOARD CONFIGURATION FILE

# Consult the keyboard(5) manual page.

XKBMODEL="pc105"
XKBLAYOUT="us,ir"
XKBVARIANT=","
XKBOPTIONS="grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll"

BACKSPACE="guess"

این cat /etc/default/keyboard بود... روی ابونتو 16.04lts کار میکنم .
Linux TravelMate-5760G 4.4.0-53-generic #74-Ubuntu SMP Fri Dec 2 15:59:10 UTC 2016 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

آفلاین tuytoosh

• Newbie
  • *
    • یک برنامه نویس
« پاسخ #4 : 29 آذر 1395، 12:03 ب‌ظ »
باگ اوبونتو نیست. باگ برنامه است که بر اثر برنامه نویسی ضعیف، به‌جای نگاشت اعمال با سیگنال‌ها، اون رو به نویسه‌ها نگاشته.

ینی چیکار کنم الان من؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 29 آذر 1395، 02:46 ب‌ظ »
ینی چیکار کنم الان من؟
از یه برنامهٔ دیگه استفاده کن. برای php، ویرایشگر geany خوبه.
« آخرین ویرایش: 05 دی 1395، 03:46 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن