انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طرز نصب پکیجهای 9.1 64 بیتی  (دفعات بازدید: 919 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
طرز نصب پکیجهای 9.1 64 بیتی
« : 06 خرداد 1389، 11:39 ق‌ظ »
سلام به همه دوستان

راستش خیلی سعی کردم که این پست رو نگذارم و خیلی هم سرچ کردم تا مشکلم رو حل کنم اما نشد
در هر حال سوالم احتمالا خیلی ساده است که جایی جوابش رو ندیدم

من پکیج 7 تایی از dvd های 9.1 64 بیتی رو گرفتم و dvd اول رو هم نصب کردم حالا می خوام که پکیجها رو که روی dvd ها ست هم نصب کنم
یه چیزهایی درباره ایمیج گرفتن و احتی اضافه کردن dvd ها به مخازن و ... دیدم اما متوجه نشدم
لطفا مراحل نصب رو یکی خلاصه توضیح بده برام

ممنون
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
پاسخ به: طرز نصب پکیجهای 9.1 64 بیتی و 32 بیتی
« پاسخ #1 : 07 خرداد 1389، 11:11 ق‌ظ »
خودم یه کارهایی کردم
رفتم تو قسمت synaptic و همه گزینه ها رو که مربوط به اینترنت بود تیکشون رو برداشتم
و بعد توقسمت other software رفتم و Add DVD رو زدم و دونه دونه dvd ها رو از یک تا 7 اونجا اسکن کرد و بعد اینرتن رو هم قطع کردم و شروع به نصب بعضی نرم افزارها کردم که همش ارور میدند حالا باز هم سعی می کنم تا ببینم چی میشه
راستی قبلانها این فروم خیلی فعالتر بودا
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19743
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: طرز نصب پکیجهای 9.1 64 بیتی
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1389، 12:26 ق‌ظ »
خب بگو چه اروری می‌ده که بهت بگیم مشکلت چیه دیگه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 خرداد 1389، 08:38 ق‌ظ »
سلام

ببینید من اصلا نمی دونم چه باید بکنم
مثلا برای نصب یه پکیج که تو سیناپتیک تیکش رو می زنم بعد مثلا دی وی دی 2 رو می خواد که میذارم بعدش یه سری چیزهای رو می خونه و تو اون پنجره که برای نصب وا می شه شروع می کنه به باز کردن نرم افزارها و تعدادشون رو هم مینویسه (همون که یه پنجره کوچیک هست --- ) بعدش پنجره بعدی باز میشه تا نصب شروع بشه (همون که جزییاتش در زیرش تو محیط شبیه داس و مشکی نوشته میشه) و مثلا یدفعه وسط نصب ارور میده و انگار مسیر رو نمیفهمه یا مسیر دی وی دی ها رو در هر حال این فقط یه مشکل هست مشکل بعدی ایمیج سازی هست که نتونستم جایی پیداش کنم. چون عوض کردن دی وی دی ها کار خیلی سختی هست.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1389، 12:47 ب‌ظ »
من از تاپیک شما سر درنیاوردم
پکیج 7 تایی از dvd های 9.1 64

منظور شما اوبونتو 9.10
من البته مخازن 64 بیتی پیدا نکردم شما از کجا گرفتید؟

ببیند این مشکل شما رو حل می کنه یا نه؟

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,13889.0.html
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.