انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: developer  (دفعات بازدید: 1302 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
developer
« : 14 خرداد 1389، 01:14 ق‌ظ »
سلام من یه سوال در مورد کمک به اوبونتو داشتم
من چطوری میتونم به عنوان developer به ااوبونتو کمک کنم کلا زبان برنامه نویسی که در ابونتو استفاده میشه چیه؟ آیا میشه از جاوا هم واسه توسعه ی اوبونتو استفاده کرد؟ لطفا کمی راهنمایی کنید مثلا این برنا مه های جدیدی که به اوبونتو اضافه میشن با کدوم زبان نوشته شدن مثل ubuntu one , ubuntu software center ,...

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
پاسخ به: developer
« پاسخ #1 : 15 خرداد 1389، 03:07 ق‌ظ »
بطور کلی شما با اکثر زبان های برنامه نویسی میتونی تو لینوکس برنامه بنویسی حتی با زبانهای دانت نت مثل سی شارپ و وی بی نت و امثالهم که این ها البته به هیچ وجه توصیه نمیشه. چون بهرحال ما میریم به سمت لینوکس و اوپن سورس که از زیر بار انحصار و حرف زور بیاییم بیرون  ;)

اگه میخوای حرفه ای کار کنی سی ( خود سی رو میگم ) و سی++ به نظر من در اولویته. اگه هم میخوای همزمان از مزایای چند پلتفرمی و کتابخانه های غنی استفاده کنی هم پایتون و هم جاوا انتخاب های بسیار خوبیه. بهرحال اگر هم نظرت روی برنامه نویسی با رابط گرافیکی کاربر باشه ( برنامه های متکی بر GUI ) باید در کنار هر زبونی که انتخاب میکنی Qt یا Gtk+ رو هم بلد باشی.

بهرحال انتخاب ها تو لینوکس بسیار گسترده تر از ویندوز هست. بالاخره به لینوکس میگن بهشت برنامه نویس ها.

کلا زبان برنامه نویسی که در ابونتو استفاده میشه چیه؟ آیا میشه از جاوا هم واسه توسعه ی اوبونتو استفاده کرد؟ لطفا کمی راهنمایی کنید مثلا این برنا مه های جدیدی که به اوبونتو اضافه میشن با کدوم زبان نوشته شدن مثل ubuntu one , ubuntu software center ,...

این قسمت از سئوال شما که " کلا زبان برنامه نویسی که در اوبونتو استفاده میشه چیه " یک مقدار اشتباهه. شاید شما فک میکنی که اوبونتو هم مثل ویندوز فقط توسط یک شرکت و اونهم کنونیکال توسعه داشته میشه که اشتباهه. لینوکس در اصل یک هسته است که با زبان سی + اسمبلی نوشته شده و تقریبا توی تمام توزیع های لینوکس منجمله اوبونتو ثابته و شرکت ها تا حد ممکن تغییری توش نمیدن. و اما بخش اعظمی از بسته هایی که با توزیع های مختلف اوبونتو ارایه میشه هم با سی نوشته شده. اما زبان های دیگه هم مثل پایتون و جاوا و ... این روزها حسابی دارن جاشونو باز میکنن و بسته ها ( برنامه های آماده پک شده ) زیادی با اونها نوشته شده. ((‌ یک چیزی رو هم همین جا تو پرانتز بگم و اونهم اینه که تو دنیای امروز با این همه پیشرفت های سخت افزاری دیگه واقعا مهم نیست که شما از چه زبانی استفاده میکنی مهم اینه که برنامه ات بر اساس الگوریتم زیبایی نوشته بشه یعنی روش حل مسئله فوق العاده مهم تر از ابزاری هست که انتخاب میکنید ))

در مورد کمک به پروژه اوبونتو هم به عنوان یک توسعه دهنده من ایده خاصی ندارم.
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 خرداد 1389، 01:25 ق‌ظ »
بطور کلی شما با اکثر زبان های برنامه نویسی میتونی تو لینوکس برنامه بنویسی حتی با زبانهای دانت نت مثل سی شارپ و وی بی نت و امثالهم که این ها البته به هیچ وجه توصیه نمیشه. چون بهرحال ما میریم به سمت لینوکس و اوپن سورس که از زیر بار انحصار و حرف زور بیاییم بیرون  ;)

اگه میخوای حرفه ای کار کنی سی ( خود سی رو میگم ) و سی++ به نظر من در اولویته. اگه هم میخوای همزمان از مزایای چند پلتفرمی و کتابخانه های غنی استفاده کنی هم پایتون و هم جاوا انتخاب های بسیار خوبیه. بهرحال اگر هم نظرت روی برنامه نویسی با رابط گرافیکی کاربر باشه ( برنامه های متکی بر GUI ) باید در کنار هر زبونی که انتخاب میکنی Qt یا Gtk+ رو هم بلد باشی.

بهرحال انتخاب ها تو لینوکس بسیار گسترده تر از ویندوز هست. بالاخره به لینوکس میگن بهشت برنامه نویس ها.

کلا زبان برنامه نویسی که در ابونتو استفاده میشه چیه؟ آیا میشه از جاوا هم واسه توسعه ی اوبونتو استفاده کرد؟ لطفا کمی راهنمایی کنید مثلا این برنا مه های جدیدی که به اوبونتو اضافه میشن با کدوم زبان نوشته شدن مثل ubuntu one , ubuntu software center ,...

این قسمت از سئوال شما که " کلا زبان برنامه نویسی که در اوبونتو استفاده میشه چیه " یک مقدار اشتباهه. شاید شما فک میکنی که اوبونتو هم مثل ویندوز فقط توسط یک شرکت و اونهم کنونیکال توسعه داشته میشه که اشتباهه. لینوکس در اصل یک هسته است که با زبان سی + اسمبلی نوشته شده و تقریبا توی تمام توزیع های لینوکس منجمله اوبونتو ثابته و شرکت ها تا حد ممکن تغییری توش نمیدن. و اما بخش اعظمی از بسته هایی که با توزیع های مختلف اوبونتو ارایه میشه هم با سی نوشته شده. اما زبان های دیگه هم مثل پایتون و جاوا و ... این روزها حسابی دارن جاشونو باز میکنن و بسته ها ( برنامه های آماده پک شده ) زیادی با اونها نوشته شده. ((‌ یک چیزی رو هم همین جا تو پرانتز بگم و اونهم اینه که تو دنیای امروز با این همه پیشرفت های سخت افزاری دیگه واقعا مهم نیست که شما از چه زبانی استفاده میکنی مهم اینه که برنامه ات بر اساس الگوریتم زیبایی نوشته بشه یعنی روش حل مسئله فوق العاده مهم تر از ابزاری هست که انتخاب میکنید ))

در مورد کمک به پروژه اوبونتو هم به عنوان یک توسعه دهنده من ایده خاصی ندارم.
با تشکر از راهنمایی های شما دوست عزیز
آیا واسه جاوا هم میشه از QT استفاده کرد؟
کسی میدونه چطوری من میتونم در پروژه های اپن سورسی که با جاوا یا c++ نوشته میشن مشارکت داشته باشم؟

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #3 : 16 خرداد 1389، 03:08 ب‌ظ »

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 16 خرداد 1389، 09:23 ب‌ظ »
http://www.businessofsoftware.ir/216/contribute-to-open-source-projects/

این مطلب رو ببینید
+1
ولی من نتونستم پروژه های open source که با جاوا نوشته میشنو پیدا کنم!!!