انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرق Ubuntu Software و Ubuntu Software Center چیه؟  (دفعات بازدید: 1407 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
فرق Ubuntu Software و Ubuntu Software Center چیه؟
« : 28 شهریور 1395، 12:49 ب‌ظ »
سلام. من دیروز اوبونتو نسخه‌ی 16.04LTS و نصب کردم که تا دیروز هیچ برنامه‌ای و درست نمی‌تونستم نصب کنم. کمی سرچ کردم و متوجه شدم که در حال حاضر بر روی سیستم من Ubuntu Software نصب هست و Ubuntu Software Center نصب که در نهایت نصبش کردم. خواستم بدونم این دو چه فرقی با هم دارند؟ ممنون اگر راهنماییم کنید.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : فرق Ubuntu Software و Ubuntu Software Center چیه؟
« پاسخ #1 : 28 شهریور 1395، 01:26 ب‌ظ »
سلام
نمیدونم چقدر هست که با اوبونتو کار میکنید
در ورژن های قبلی اوبونتو یه برنامه بود به نام ubuntu software center که چند مدتی بود کنونیکال توسعه برنامه رو به عهده داشت وپیش فرض نصب بود. از ورژن ۱۶.۰۴ تصمیم گرفت که gnome-software رو جایگزینش کنه که در حال حاضر پیش فرض روی سیستم عامل اوبونتو نصب هست
این رو بخونید . خبری بود که توی سایتها قبل از انتشار ۱۶.۰۴ پخش شد
http://www.pcworld.com/article/3017152/linux/ubuntu-16-04-lts-will-dump-the-ubuntu-software-center-for-gnome-software.html

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 28 شهریور 1395، 02:07 ب‌ظ »
فرقش این هست که قبلی رو خود کنونیکال توسعه می‌داد، حالا این جدیده که استفاده می‌کنه توسط گنوم توسعه داده می‌شه (گنوم هم عمدتا توسط کارمندان ردهت توسعه داده می‌شه).

آفلاین Sina Deuxshiri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
« پاسخ #3 : 28 شهریور 1395، 03:28 ب‌ظ »
ممنون از راهنمایی‌هاتون.
به نظر من قبلیه بهتره. مثلا من از دیروز تا حالا کروم و دانلود می‌کردم و این Ubuntu Software نصبش نمی‌کرد. ولی امروز خیلی راحت با Software Center نصب شد.

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #4 : 28 شهریور 1395، 05:41 ب‌ظ »
اینکه موفق شدید نصبش کنید خوبه، اما ای کاش دنبال راه حل آسون‌تر و البته اصولی‌تری می‌بودید برای نصب همچین برنامه‌ای و کلا فایل‌های دانلود شده تا بعدها باز به مشکل نخورید :)
شاید این و این بتونه کمکتون کنه برای نصب یه بسته دانلود شده با پسوند deb از طریق خط‌فرمان

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 28 شهریور 1395، 06:13 ب‌ظ »
اینکه موفق شدید نصبش کنید خوبه، اما ای کاش دنبال راه حل آسون‌تر و البته اصولی‌تری می‌بودید برای نصب همچین برنامه‌ای و کلا فایل‌های دانلود شده تا بعدها باز به مشکل نخورید :)
شاید این و این بتونه کمکتون کنه برای نصب یه بسته دانلود شده با پسوند deb از طریق خط‌فرمان
البته قبلش این رو هم ببینن خوبه.
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/APT