انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال در مورد کار کردن با سرویس SSH  (دفعات بازدید: 4138 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jeremy28

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
سوال در مورد کار کردن با سرویس SSH
« : 16 خرداد 1389، 03:45 ب‌ظ »
سلام

من می خوام که با سرویس ssh کار کنم، یعنی با کلاینت PuTTY بهش وصل بشم و یه سری کارها رو روش تست کنم و تا حالا هم باهاش کار نکردم!

من سیستم عامل هاست کامپیوترم ویندوز اکس پی هست و ubuntu 9.04 رو روی VMware نصب کردم و روی همین اوبونتو سرویس های ssh، openssh server و PuTTY رو نصب کردم. حالا می خوام با پوتی به سرور ssh روی همین لینوکس وصل بشم.

می خواستم ببینم آیا این کار ماهیتا درسته؟
یعنی روی یه سیستم¬عامل (اوبونتو) هم ssh server و هم ssh client (پوتی) داشته باشم و با کلاینت به سرور ssh روی همین لینوکس وصل بشم و یک سری دستورات رو اجرا کنم؟
یا اینکه باید روی ویندوز اکس پی هاستم پوتی رو نصب کنم و با اون به ssh server روی لینوکس وصل بشم؟

در ضمن وقتی پوتی رو روی لینوکس اجرا می کنم، ازم host name یا IP اون رو می خواد!
توی ویندوز که با  ipconfig میشه ip کامپیوتر رو فهمید، ولی توی لینوکس نمی دونم از کجا میشه ip کامپیوتر رو دید و یا اسم host رو از کجا باید فهمید؟

در ضمن، من روی VM سیستم عامل های دیگه ای هم دارم ولی برای اینکه کارایی سیستم بره بالا، می خوام که اوبونتو در اولویت اول باشه. یعنی اینکه  VM رو جوری تنظیم کنم که فقط با اوبونتو بیاد بالا تا هم CPU کمتری مصرف بشه و هم اینکه راحت بتونم بین سیستم عامل هاست (ویندوز XP ) و اوبونتو سوئیچ کنم!

میشه راهنماییم کنید که تنظیمات VMware برای این منظور چه جوری باید باشه؟

با تشکر

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: سوال در مورد کار کردن با سرویس SSH
« پاسخ #1 : 16 خرداد 1389، 05:57 ب‌ظ »
ببینید حتی توی ویندوز شما نیازی به Putty ندارین. اگه Openssh رو نصب دارین دقیقا ویندوز برای وصل شدن به ssh مثل لینوکس عمل می کنه.

در لینوکس:
ترمینال رو باز کنید و از دستور زیر برای گرفتن خط فرمان از سرورتون با ssh استفاده کنید:
ssh user@ip
و بعد پسوردتون رو وارد کنید.
برای فیل کشی هم می تونین از port forwarding استفاده کنید.
ssh -CND port user@ip
و کافیه تو فایر فاکستون یک socks 5 proxy به شکل ip:port وارد کنین!

دقیقا همین دستور ها تو ویندوز هم با نصب openssh کار می کنه (توی cmd)
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین jeremy28

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
« پاسخ #2 : 21 خرداد 1389، 12:34 ق‌ظ »
سلام

خیلی ممنون از جوابتون

راستش من تا حالا با سرویس ssh کار نکردم و الان هم می خوام اون رو روی لینوکس تست کنم، یعنی طوری که هم کلاینت (PuTTY) و هم سرور (OpenSSH-Server) رو روی لینوکس نصب کردم!

حالا می خوام از پوتی (روی لینوکس) به سرور ssh (روی لینوکس) وصل بشم و با ویندوز هم کاری ندارم، لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید

با تشکر

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #3 : 21 خرداد 1389، 12:37 ق‌ظ »
من باز هم تکرار می کنم چرا پوتی؟ (اگه اصلا ورژن لینوکسی داشته باشه که بعید می دونم!) خوب از اون دستورایی که گفتم استفاده کنید دیگه... نیاز به putty نداره که
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...