انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل مودم adsl در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1114 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
مشکل مودم adsl در اوبونتو
« : 23 خرداد 1389، 10:28 ب‌ظ »
سلام دوستان من مودم adsl tp-link td8811 دارم چند روزه که در اوبونتو باهاش مشکل پیدا کردم و مجبور میشم ا ویندوز برای اتصال به اینترنت استفاده کنم
مشکلم:من در اوبونتو وقتی مودم رو یه بار خاموش و روشن میکنم باید اونو دوبراه توسط دستور sudo pppoeconf به اوبونتو بشاسونم و وقتی با دستور sudo pon dsl-provider به اینترنت متصل میشم بعد از چند دقیقه از اینترنت خارج میشه و وقتی plog رو میزنم مینویسه modem hangup و باید چند بار دیگه دستور sudo pon dsl-provider رو اجرا کنم تا بتونم به اینترنت متصل شم و دوباره همین منوال ادامه داره لطفا کمکم کنید مشکلمو برطرف کنم و به اوبونتو برگردم من از ubuntu 10.4 استفاده میکنم

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
پاسخ به: مشکل مودم adsl در اوبونتو
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1389، 12:40 ق‌ظ »
سلام دوست من
خوشبختانه مدل مودم من دقیقا مدل مودم شماست و من توی 9.10 و  9.04 باهاش مشکلی نداشتم و احتمالا نباید توی 10.04 مشکلی باشه چون من kubuntu 10.04 استفاده کردم و کار داد
شما باید مودم رو روی حالت PPPoE تنظیم کنی تا مشکلی برات پیش نیاد
بدین منظور من چند وقت پیش برای دوستان یه آموزش تصویری درست کردم
امیدوارم به دردت بخوره ( یه جورایی مطمئنم که به دردت میخوره )
برو به لینک زیر
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,4417.msg101394.html#msg101394

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 خرداد 1389، 01:11 ق‌ظ »
سلام دوست من eMan جان ممنونم راهنمایی کردین امیدوارم مشکلم رفع بشه در واقع من قبلا هم اصلا مشکلی نداشتم تو این چند روزه این مشکل پیش اومده!!! اجرای دستور زیر در اوبونتو این مشکلو بوجود نیاورده باشه؟
sudo shutdown -h 08:02 &
چون من موقعی که این دستورو اجرا کردم مودم ارتباطش قطع شد!!!
حالا بازم اگه مشکلی پیش اومد میپرسم
شما تا حالا firmware مودمتون رو آپدیت کردین ؟ به من گفتن آپدیت کنم ولی متاسفانه firmware واسه ورژن مودم v2.1 پیدا نکردم اگه firmware بقیه ورژن هارو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
با تشکر
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1389، 01:13 ق‌ظ توسط tHr »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 خرداد 1389، 01:38 ق‌ظ »
لخت افزار یکم خطریه  ;D اگه از ورژن خود مودم رو گیر آوردی نصب کن
من اکیدا پیشنهاد میکنم سراغ لخت افزار های دیگر ورژن ها نرو
راستی در مورد اون دستور هم فقط چیزی که پیداست اینه که سیستم رو خاموش کنه فکر نکنم ربطی به مودم داشته باشه ، ولی شاید یه مشکل سیستم عاملی ( باگ ) باشه که شما کشفش کردی  ;) اصلا بعید نیست ( جدی میگم )

آفلاین tHr

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 خرداد 1389، 02:21 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز ممنون که اینقدر فعالی تو انجمن ها
من نتونستم تو اوبونتو وقتی usb روی مودم نصبه مودم رو کانفیگ کنم و در داقع به سختی وارد قسمت روت مودم میشدم و در مرحله آخر که save/reboot بود وقتی روش کلیک میکردم عملیات متوقف میشد و آی پی 192.168.1.1 رو دیگه نمیشناخت!!! و واسه شناسوندن دوباره این آی پی چندین بار دستورهای
sudo ifconfig eth0 192.168.1.5 netmask 255.255.255.0 up
sudo route add default gw 192.168.1.1
sudo /etc/init.d/networking restart
تا بالاخره مرحله nام به سختی میشناخت و باز همون مشکل مرحله آخر پیش میومد!!!
حالا هم مودم رو در حالت lan کانفیگ کردم که تو این حالت درست جواب داده و مودم کانفیگ شده و یه سوال دارم بعد از کانفیگ باید توسط دستور
sudo pppoeconf
باید یه کانکشن دیگه ایجاد کنم؟ الان ایجاد کردم و دارم وبگردی میکنم امیدوارم بعد از خاموش کردن مودم دوباره کانکشن نابود نشه!!! چون بدون ایجاد کانکشن به اینترنت متصل نمیشد

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 خرداد 1389، 02:53 ب‌ظ »
من تا الان که خدمت شما هستم برای اتصال به اینترنت توسط برنامه از یه برنامه استفاده کردم که مربوط به زمانیه که دایال آپ داشتم wvdial
ولی از وقتی که td8811 خریدم هیچکدوم از دستورات رو تا الان اجرا نکردم و همیشه مستقیم کانکت بودم
فکر نکنم دیگه برای شما هم مشکلی داشته باشه  ;)