انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: عدم تعریف پارتیشن swap  (دفعات بازدید: 1940 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
پاسخ : عدم تعریف پارتیشن swap
« پاسخ #15 : 19 مهر 1395، 07:21 ب‌ظ »
الان تازه درک کردم چه مشکلی پیش یاد. ابونتو داره هنگ میکنه :(

جسارتا با فرض اینکه من تونستم یکی از افراز اصلی رو از هاردم پاک کنم. بعد از این عمل باید چی کار کنم؟ ابونتو رو از نو نصب کنم؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #16 : 19 مهر 1395، 09:07 ب‌ظ »
الان تازه درک کردم چه مشکلی پیش یاد. ابونتو داره هنگ میکنه :(

جسارتا با فرض اینکه من تونستم یکی از افراز اصلی رو از هاردم پاک کنم. بعد از این عمل باید چی کار کنم؟ ابونتو رو از نو نصب کنم؟

ببین خود به خود که هنگ نمی کنه! بعدم کلا شما هیچ خروجی‌ای به ما نمیدی که بتونیم درست کمک کنیم. همش داریم تئوری پیش میریم
الان لااقل نشون بده چندتا پارتیشن داری و تا کدوم مرحله پیش رفتی و به چه اررورهای برخورد کردی و ... که بشه کمک کرد. بخدا ما علم غیب نداریم تا دیگران تا سؤالی تو ذهنشون پیش اومد، بتونیم جواب بدیم.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #17 : 20 مهر 1395، 01:29 ق‌ظ »
نه خوب مسلما خود به خود هنگ نکردش :) وقتی چنتا برنامه باز می کنم مثل تلگرام،کروم،فایر فاکس و فایرباگ و پخش موزیک این اتفاق افتادش :)

خوب چشم :) من درایوهام به شکل زیر هست:
من 4 تا درایو دارم.
درایو C: که توش ویندوز 10 رو ریختم.
درایو D : که توش ابونتو رو ریختم.
درایو E و F که تو این دوتا فایل های شخصی هست.

من هنوز کار خاصی نکردم. چون نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم و چی کار کنم

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
« پاسخ #18 : 20 مهر 1395، 08:20 ق‌ظ »
من فقط روت تعریف می کنم.نه هوم نه سواپ. مشکلی هم نداشتم.
اوبونتو : 4 گیگ رم
کوبونتو: چهار گیگ رم
مینت: 512 مگ رم
تریسکل: 512 مگ رم
المنتاری: 512 مگ رم
تو هیچ کدوم مشکلی نداشتم.
به جز تریسکل که فقط هشت گیگ فایل روت بود.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #19 : 20 مهر 1395، 09:46 ق‌ظ »
من هنوز کار خاصی نکردم. چون نمیدونم دقیقا باید از کجا شروع کنم و چی کار کنم

پیشنهاد من اینه که اگه پارتیشن آخر (یا همون F) با پارتیشن دوم (اونی که اوبونتو رو نصب کردی) حجم های برابری دارن، پارتیشن دوم (D) رو فرمت کن (همینی که اوبونتو داخلشه) بعد فایل هات رو از F بریز توی D و بعد F رو برای نصب اوبونتو استفاده کن. به این صورت که اول دیلیتش کن (میتونی توی اوبونتو لایو، gparted رو ران کنی و اینکارو انجام بدی) بعد از پارتیشنی که دیلیت کردی، برای ساختن، extended رو انتخاب کنی و بعد دوباره حجم پارتیشن بهت برمیگرده و میتونی بعدش پارتیشن های مربوط به روت و هوم رو به صورت Logical بسازی. یا اینکه در هر صورت فایل هات رو یه جوری از F برداری، تقسیم کنی بین باقی پارتیشن ها. دیگه من نمیدونم  ;D
پیشنهاد بهتر کلا اینه که هرچی اطلاعات داری رو روی یه هارد دیگه بریزی و این هارد رو کلا فرمت کنی و یه پارتیشن تیبل براش بسازی (مثلا MBR) و بعد دوتا پارتیشن primary برای ویندوز ملعون بسازی و پارتیشن سوم رو extended که دیگه بعدش خیالت راحت باشه که هرچی دوست داشتی میتونی دوباره پارتیشن باهاش بسازی

هوم هم لازمه و بهتره که بسازی. وجود پارتیشن هوم باعث میشه تنظیمات برنامه ها بعد از تعویض توزیع بازم باقی بمونن و این به معنی اینه که من الان ۴ ساله فایرفاکسم همون فایرفاکسیه که سال ۲۰۱۲ نصب کردم با اینکه توزیع هام از زوبونتو به کوبونتو و از کوبونتو به دبیان و از دبیان باز به اوبونتو و ... تغییر پیدا کردن!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #20 : 21 مهر 1395، 03:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما که الان فهمیدی مشکل اصلی کجاست، خوب حلش کن دیگه. رسول کامل توضیح داد که.

متوجه شدن موضوع یک طرف هست. بله متوجه شدم مشکل چی بوده و چرا این اجازه رو دیگه نمیداد از مابقی حجم یک پارتیشن دیگه بسازم :) اما مهم این هس که الان می تونم چی کار کنم. الان آیا باید بشینم یکی از پارتیشن ها رو فمت کنم و از نو پارتیشن رو ایجاد کنم و دقت کنم از نوع primary نباشه . یا اینکه میشه بدون حذف پارتیشن خاصی صرفا نوعش رو تغییر داد

نقل‌قول
اگر نفهمیدی باز بگو ساده تر توضیح بدیم
اولا که من واقعا از شما سپاسگذارم. چرا که اگر شما دوستان نبودید شاید من و یا دوستانی امثال من اصلا سمت لینوکس نمی مدند. اما برادرانه با شما یه صحبتب دارم.

روی صحبتم صرفا با شما نیست، اما خوب چون تو این تاپیگ این رو احساس کردم مطلب رو عرض می کنم.

من تاپیک های زیادی رو تو همین انجمن مطالعه کردم که دوستان واقع بی هیچ چشم داشتی به سایر کاربران کمک می کنند. اما خیلی چیزی که من رو اذیت می کرد پاسخ تحقیرگونه برخی از دوستان هست.

نمی دونم چرا، اما از این متن شما من احساس کردم که شم دید از بالا به پایین دارید :( برادر من، عزیز من، استاد من :) درسته شما دانشت از من بالا هست. اما نباید اینطور صحبت کنید که من رو خرد کنید. من یکم روی این موضوعات حساس هستم. شاید شما بگید مطلب خاصی رو نگفتید اما این نوع صحبت کردن خوش آیند نیست :)
نه من قصد تحقیر نداشتم. گفتم اگر متوجه نشدی باز ساده تر توضیح بدم. دیدی که آقای بهزادی یه چیزی گفت بعدش رسول ساده ترش کرد و باز هم میشد ساده تر گفت. منظورم این بود که اگر متوجه نشدی خوب میشه ساده تر بیانش کرد هنوز. ربطی به این که شما پاییینی یا من بالا نداره...
چرا همچین برداشتی کردی نمی دونم :) شاید بخاطر اینه که رک حرفمو زدم که چون آدم رکیم. این که اگه نفهمیدی بگو ساده تر بگیم منظور این نیست که شما "خنگید" و یا توهین دیگه. بعضی از کاربر ها مثل خودم برای بار اول نیاز داریم به سادگی هر چه تمام تر یه چیزی رو برامون توضیح بدن...
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!