سلام به همگی
من تازه برنامه نویسی توی لینوکس رو شروع کردم، در حال حاضر از اوبونتو نسخه 9.04 استفاده می¬کنم و اون روی Virtual Machine نصب کردم ولی ویندوز هاستم اکس پی هست.
توی محیط خط فرمانی کار می کنم، یعنی روی لینوکس SSH رو نصب کردم و توی ویندوز با PuTTY به لینوکسِ روی VM وصل می¬شم و دستورات رو توی پوتی می¬نویسم. یعنی توی پوتی با استفاده از vim برنامه نویسی می¬کنم.
می¬خوام برنامه¬هایی در حوزه IPC (InterProcess Communication) بنویسم و فعلا با shared memory شروع کردم!
من می¬خوام که یه shared memory (یا shm) ایجاد کنم و یه چند تا shared object (یا so) ساده درست کنم که به این shared memory دسترسی داشته باشند و مثلا یه so یک چیزی رو توی shm بنویسه و یه so دیگه اون رو از shm بخونه یا اینکه یه Table ای توی shared memory ایجاد کنم و so های دیگه بهش دسترسی پیدا کنن و بشه توی برنامه اینها رو مدیریت کرد و ...
توی اینترنت گشتم و دو تا مثال پیدا کردم که از هدر فایل shm.h توی لینوکس استفاده می¬کنن و با نام shm_client.c و shm_server.c هستند که کد مربوط به shm_server.c یه چیزی رو توی حافظه می¬نویسه و و کد مربوط به shm_client.c اون رو می¬خونه که کدهاش در انتهای صفحه لینک زیر هستند:
http://www.cs.cf.ac.uk/Dave/C/node27.html#SECTION002700000000000000000
ولی هنوز نمی¬دونم که درست کردن یه so ساده چه جوریه؟
یعنی مثالی رو در این زمینه پیدا نکردم، لطفا سورس کد ساده از نحوه ایجاد یه so رو واسم بذارید و راهنماییم کنید که چه طوری به طور همزمان چند تا so داشته باشم که اینها بتونن به یه shared memory دسترسی پیدا کنن و یه جوری بشه اینها رو مدیریت کرد.
باور کنید کلی گشتم ولی چیز به درد بخوری پیدا نکردم و ناچار شدم که اینجا بپرسم، لطفا کمکم کنید!!!
با تشکر