انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چطور از ماژول‌های Node.js استفاده کنیم؟  (دفعات بازدید: 1711 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Compassionate

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
چطور از ماژول‌های Node.js استفاده کنیم؟
« : 01 امرداد 1395، 12:52 ب‌ظ »
با سلام به بزرگواران
برای استفاده از ماژول های Node.js چه مقدماتی نیاز است و بعد از نصب باید از چه طریقی از این ماژول های استفاده کنیم.
البته منبع https://nodejs.org/api پیدا کردم ولی بنده می خواهم با مقدمات لازم (محل فایل ها برای پیکربندی، نحوه راه اندازی و اجرا) را بیشتر آشنا شوم.
پیشاپیش از کمک شما تشکر می کنم.

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
پاسخ : چطور از ماژول‌های Node.js استفاده کنیم؟
« پاسخ #1 : 20 آبان 1395، 04:20 ق‌ظ »
با سلام به بزرگواران
برای استفاده از ماژول های Node.js چه مقدماتی نیاز است و بعد از نصب باید از چه طریقی از این ماژول های استفاده کنیم.
البته منبع https://nodejs.org/api پیدا کردم ولی بنده می خواهم با مقدمات لازم (محل فایل ها برای پیکربندی، نحوه راه اندازی و اجرا) را بیشتر آشنا شوم.
پیشاپیش از کمک شما تشکر می کنم.

هنگام نصب پکیج nodejs در اوبونتو، ابزار دیگه ای در اختیار شما قرار میگیره، به نام npm، که مخفف Node Package Manager ه. از طریق npm میتونید کتابخونه های مورد نظر رو به صورت local یا global نصب کنید. به مثال‌های زیر توجه کنید:

// 1. Initialize a project, creates "package.json"
npm init

// 2. Installs a package locally (creates a directory named "node_modules")
npm install [package]

// 3. Uninstalls a package locally
npm uninstall [package]

// 4. Installs a package globally (system-wide)
sudo npm install [package] -g

// 5. Saves the package as a dependency
npm install [package] --save

دستور اول، باعث میشه تا در مسیری که درون ترمینال قرار دارید، یک فایل package.json بسازه که اطلاعات پروژه شمارو دربر میگیره.
دستور دوم، یک پکیج رو در مسیری که درون ترمینال قرار دارید، نصب میکنه. این کتابخونه‌ها درون فولدری به نام node_modules قرار میگیرن.
دستور سوم یک پکیج رو از مسیری که درون ترمینال قرار دارید، حذف میکنه.
دستور چهارم، که نیاز به دسترسی sudo داره، یک پکیج رو به صورت سیستمی نصب میکنه. یعنی مختص پروژه شما نخواهد بود و از کل سیستم میشه به این کتابخونه‌ها دسترسی پیدا کرد. معمولا کتابخونه‌هایی که دارای فایل‌های اجرایی هستن رو اینطوری نصب میکنن. مثل پکیج coffee-script یا grunt-cli.

دستور پنجم هم مثل دستور دومه، با این تفاوت که اسم پکیج نصب شده رو وارد فایل package.json میکنه تا مشخص شه که برنامه شما به این کتابخونه نیاز داره.
دستور پنجمی هم هست، به اسم npm install. وقتی درون پروژه‌ای که از قبل فایل package.json درش موجود باشه اجرا کنید، میره پکیج‌های مورد نیاز برای اجرای پروژه رو دانلود و نصب میکنه.

برای استفاده از پکیج‌ها هم کافیه اون‌هارو از طریق کد جاوااسکریپتتون require کنید. اگه از ES6 استفاده میکنید، از import استفاده کنید:

var express = require('express');
و این هم ES6:

import express from 'express';
بعد میتونید از متغیری که اضافه کردید، برای دسترسی به کتابخونه استفاده کنید:

var app = express();
..::Borderliner::..