انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کپی لفت در ایران  (دفعات بازدید: 1118 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
کپی لفت در ایران
« : 08 آبان 1395، 07:59 ب‌ظ »
رعایت قانون کپی لفت در ایران اجباری ؟ و یا این که مثل قانون کپی رایت جهانی در ایران وجود نداره.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : کپی لفت در ایران
« پاسخ #1 : 08 آبان 1395، 11:39 ب‌ظ »
کپی لفت که قانون نیست!

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
« پاسخ #2 : 09 آبان 1395، 12:33 ق‌ظ »
فکر کنم نتوانستم منظورم رو خوب منتقل کنم.  :)
تا جایی که من می دانم الان در آمریکا گوگل یا مایکروسافت نمی تواند از یه پروژه ای که به صورت آزاد منتشر شده استفاده کنه و اون رو در انحصار خودش نگه داره
این شرایط در ایران هم حاکم؟ یعنی اگر یه شرکت ایرانی یا یه فرد ایرانی از یه پروژه ای که به شکل آزاد منتشر شده بیاد استفاده کنه و اون را در انحصار خودش بگیره و بدون سورس منشترش کنه و یا این که بفروشه  آیا سازنده اون نرم افزار آزاد این امکان رو داره که علیه اون شرکت اقدامی بکنه یا نه.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
« پاسخ #3 : 09 آبان 1395، 07:25 ق‌ظ »
قوانینی وجود داره که می تونید سایت پلیس فتا رو مشاهده کنید. ولی خوب به شکل سایر کشور ها نیست که بحد برخورد کنند و پروسه نسبتا طولانی تری رو داره

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #4 : 10 آبان 1395، 03:15 ق‌ظ »
فکر کنم نتوانستم منظورم رو خوب منتقل کنم.  :)
تا جایی که من می دانم الان در آمریکا گوگل یا مایکروسافت نمی تواند از یه پروژه ای که به صورت آزاد منتشر شده استفاده کنه و اون رو در انحصار خودش نگه داره
این شرایط در ایران هم حاکم؟ یعنی اگر یه شرکت ایرانی یا یه فرد ایرانی از یه پروژه ای که به شکل آزاد منتشر شده بیاد استفاده کنه و اون را در انحصار خودش بگیره و بدون سورس منشترش کنه و یا این که بفروشه  آیا سازنده اون نرم افزار آزاد این امکان رو داره که علیه اون شرکت اقدامی بکنه یا نه.

سلام!

در حال حاضر از لحاظ قانونی اگه فرض کنیم کپی رایت یه سیب باشه.. کپی لفت یه سیب سبزه.. نه یه میوه ی دیگه..  :)
Copyleft is a form of licensing, and can be used to maintain copyright conditions for works ranging from computer software, to documents, to art
Copyleft type licenses are a novel use of existing copyright law to ensure a work remains freely available.
https://en.wikipedia.org/wiki/Copyleft

پس در ایران نه کپی لفت و نه کپی رایت نرم افزارهای انحصاری هیچ کدوم برای تولیدات خارجی از لحاظ قانونی پشتوانه نداره و رعایت می تونه نشه و نمی شه.. چون شرط اولیه ی هر دو رعایت لایسنسه.. که خوب لایسنس رعایت نمی شه برای تولیدات خارجی.. و خوب وقتی ما زیر بار قانون بین المللی پشت هر دوی این مسائل نرفتیم دیگه شکایت چه معنی ای می تونه داشته باشه..
ولی خوب برای تولیدات داخلی قوانین فرق داره و برخورد دوگانه وجود داره..
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1395، 03:17 ق‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #5 : 10 آبان 1395، 09:01 ق‌ظ »
برای وصل شدن به تجارت جهانی نیازمند قبول کردن تعدادی از ساختار ها است .که یکیش کپی رایت و کپی لفت هست . و دیگری سانسور نکردن فیلم ها و ... هست . و ایران هنوز به تجارت جهانی وصل نشده . یعنی شما هرچقدر هم کپی کنید و ... و کپی رایت را رعایت نکنین . هیچ مسولیتی برای شما ایجاد نمی کنه . البته این مربوط به ساختار جهانی است .
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257