انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب نرم افزار  (دفعات بازدید: 965 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آکام

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
نصب نرم افزار
« : 11 آبان 1395، 07:11 ب‌ظ »
سلام دوستان
بعد از نصب و آپدیت Ubuntu 16.10 وقتی می خوام نرم افزاری رو از Ubuntu Software Center نصب کنم یه دیالوگ باز میشه که ازم درخواست ورود به اکانت Ubuntu One رو میکنه
هر کاری می کنم وارد نمیشه..

دقیقا این چی هست که اوبونتو اضافه کرده؟ حالا که اضافه کرده چرا نمی تونم وارد بشم؟؟

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ : نصب نرم افزار
« پاسخ #1 : 11 آبان 1395، 09:23 ب‌ظ »
سلام دوستان
بعد از نصب و آپدیت Ubuntu 16.10 وقتی می خوام نرم افزاری رو از Ubuntu Software Center نصب کنم یه دیالوگ باز میشه که ازم درخواست ورود به اکانت Ubuntu One رو میکنه

دقیقا این چی هست که اوبونتو اضافه کرده؟ حالا که اضافه کرده چرا نمی تونم وارد بشم؟؟
خوب از طریق ترمینال  نصب کن هیچ کدوم از این مشکلات هم نیست
 مثلا برای نصب vlc
sudo apt install vlc

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 12 آبان 1395، 03:24 ب‌ظ »
سلام دوستان

سلام.
اول اینکه اضافه نکرده! از قدیم بوده و حتی چندساله که برش داشتن!
اوبونتو وان یه سرویس ابری مثل دراپ باکس و ... بود که کنونیکال بعد از اینکه فهمید کسی زیاد طالبش نیست، دیگه روش تمرکز نکرد و سرویسش رو قطع کرد. ولی برای استفاده از یونیتی۸ هنوز بهش نیازه و در کل بخوای اکانت اوبونتو بگیری (مثلا برای لانچپد) توی همون اوبونتو وان اکانت میگیری و با همون باید لاگین کنی توی یونیتی۸
از اونجایی که ۱۶٫۱۰ اومده یونیتی ۸ رو هم اضافه کرده، پس اوبونتووان رو هم اضافه کرده دوباره (ولی دیگه سرویس ابری‌ای وجود نداره و صرفا یه اکانته که ثبت نام میکنی و باهاش لاگین میکنی)
http://login.ubuntu.com/
اینم لینکش که میتونی ثبت نام کنی و بعد لاگین کنی و از استور استفاده کنی

ولی همون طور که حسین گفت، بهترین کاره که از apt استفاده کنی که مثالی هم برای نصب یه برنامه، نوشت.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین آکام

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #3 : 12 آبان 1395، 06:11 ب‌ظ »
ممنون از دوستان عزیز