انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در GUI پایتون با pyqt  (دفعات بازدید: 2230 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
مشکل در GUI پایتون با pyqt
« : 28 آبان 1395، 02:57 ق‌ظ »
بسم الله

سلام دوستان  خسته نباشید !

تغریبا  یه  چیزی حدوده ۱ هفتس دارم با  QT و  PyQT ور می رم
چیزاییکه دستگیرم شده QT designer و creator بوده و یه سری کد که باهاشون بشه لیبل و باتن و... ساخت !

حالا  من  نشستم با QT designer یه طرح زدم ! کاراییکه  باید  تویه محیط دیزاینر انجام  می دادمو انجام  دادم ( پروژه ماشین حسابه )

حالا می خوام براش توابع و رویداد ها و... رو  تعریف کنم مثلا  رویداد کلیکی که توی دیزاینر برای هر باتن مشخص کردم رو بهش یه دستوری بدم !

الان اساسی ترین  مشکلم که ۲ روزه گیرم انداخته با هر سرچ گیج تر میشم بحث ایمپورت اون فایل ui ای هست که دیزاینر به من  میده !

الان من  چجوری باید این  باتن ها و  لیبل و ... رو تویه برنامم وارد کنم و ازشون  استفاده کنم !

اصلا چجوری باید خود برنامه رو به فایل .py بشناسونم بهش بفهمونم که می خوام روی این فایل کار کنم‌!

هر سرچی که  می زنم کد هایی مختلفی بهم  میده هر سایت و کتابی هم روش خودشو داره بعضی روشا که با خطا مواجه می شن !

بعضی ها هم هیچ عملکردی ندارن ! ( خطا نمی دن  ولی هیچ کار یهم نمی کنن )  ](*,) ](*,)

کلا واقعا گیج شدم

یکی می تونه  بگه من باید چیکار کنم ؟

اومدم یه ماشین حساب بسازم که این کیوتی و پایکیوت و کلا GUI تویه پایتون رو درک کنم ولی بد جوری به بن بست خوردم  :'(

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه !  :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : مشکل در GUI پایتون با pyqt
« پاسخ #1 : 29 آبان 1395، 04:43 ق‌ظ »
سلام :)
توصیه من (و البته سلیقه من)
با QT Designer کد نزن!
مخصوصا شما که میخوای شروع کنی
یه ادیتور انتخاب کن (هر چی که راحت هستی! Vim و Emacs و Atom و Gedit و  Nano و ...) و درس های این راهنما رو با حوصله برو جلو و با ترمینال اسکریپت ها رو اجرا کن
http://zetcode.com/gui/pyqt5/

به نظر من وقتی شما با  Qt Designer یه رابط گرافیکی تولید میکنی و بعد کدهاش رو تبدیل میکنی به پایتون ، خیلی خطوط کد اضافی تولید میکنه و بعد تغییرات در کد رو برات سخت میکنه و یه جورایی توی کدها گم میشی! توصیه من اینه که خط به خط برای رابط گرافیکیت کد بزن و ببین هر خط چه کار میکنه! اینجوری هم بعدا راحت میتونی چیزی بهش اضافه کنی و هم میدونی هر خط کد برای چی هست!
« آخرین ویرایش: 29 آبان 1395، 08:09 ق‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
پاسخ : مشکل در GUI پایتون با pyqt
« پاسخ #2 : 29 آبان 1395، 10:36 ق‌ظ »
بعد این چند روز به این نتیجه  رسیدم که  کیوتی دیزاینر درد سره  :D

الان  شروع  کردم کد هایی گرافیکیمو دستی بزنم  :)

ممنون  بابت منبع و راهنمایی :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.