انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پایداری نسخه های جدید اوبونتو  (دفعات بازدید: 686 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
پایداری نسخه های جدید اوبونتو
« : 01 آذر 1395، 05:42 ب‌ظ »
نسخه های جدید اوبونتو 16.10 و 16.04 روی لپ تاپ من خیلی ناپایدار هستن.  این در حالی که من حدود ۸ ماه ۱۵.۰۴ رو بدون هیچ مشکلی داشتم. اوبونتو های جدید خیلی کرش می کنن و الان حدود ۵ باری هست که دوباره نصب کردم این ها رو. معمولا زمان بوت ایراد پیدا می کنن و بوت نمی شن و یا این که بوت می شن ولی لاگین نمی شن.
آیا نسخه های اوبونتو هم مثل ویندوز هستن. مثلا روی بعضی از لپ تاپ ها فقط ویندوز ۷ نصب میشه . و اگر ویندوز ۸ یا ۸.۱ نصب بشه همین شرایط پیش میاد. آیا اوبونتو هم یه همچین شرایطی داره؟ یعنی اگر من یه اوبونتو ۱۴.۰۴ نصب کنم احتمال داره که پایدار باشه ؟ ، یا این که با همین فدورا سر کنم.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
پاسخ : پایداری نسخه های جدید اوبونتو
« پاسخ #1 : 01 آذر 1395، 07:12 ب‌ظ »
نباید مشکلی داشته باشید. اگر بخصوص با نسخه‌ای مثل ۱۶.۰۴ مشکل دارید، احتمالا یک مشکل دیگه وجود داره که باید ابتدا اون مشکل رو حل کنید.

آفلاین watermelon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 242
« پاسخ #2 : 01 آذر 1395، 07:39 ب‌ظ »
نباید مشکلی داشته باشید. اگر بخصوص با نسخه‌ای مثل ۱۶.۰۴ مشکل دارید، احتمالا یک مشکل دیگه وجود داره که باید ابتدا اون مشکل رو حل کنید.
پس یعنی هیچ توجیهی نداره که اوبونتو ۱۴.۰۴ رو هم امتحان کنم؟ ممکنه مشکلم با اوبونتو میت حل بشه. چون الان با فدورا هیچ مشکلی نداره. مشکلم اینه که خیلی به unity عادت کردم
« آخرین ویرایش: 01 آذر 1395، 07:41 ب‌ظ توسط watermelon »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
« پاسخ #3 : 01 آذر 1395، 08:12 ب‌ظ »
اول چک بکنید که دیسک ۱۶.۰۴ای که دارید سالم هست. با بررسی MD5 اون میشه از صحت اون اطمینان حاصل کرد.