انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: apt-get --no-download  (دفعات بازدید: 677 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lordkian

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
apt-get --no-download
« : 03 آذر 1395، 01:46 ب‌ظ »
سلام. ممنون که وقت می گذارید.
من با کامند apt-get --download-only install jcal این پکیج رو دانلود کردم و برای نصب از apt-get --no-download install jcal استفاده کردم. مشکل این جاست که اگر یکی از پکیج های دانلود شده را پاک کنم یا رو سیستم دیگری که غیر از انها پیشنیاز دیگری (dependency) دارد دستور بالا را تایپ کنم ارورر می دهد و --fix-missing را پیشنهاد می دهد که فایده ای ندارد.
چوری می تونم در سیستم مقصد به apt-get بگویم که از ان فایل ها استفاده کند و درصورتی که فایل پکیی نبود انرا دانلود کند.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : apt-get --no-download
« پاسخ #1 : 03 آذر 1395، 02:55 ب‌ظ »
اپت وقتی چیزی رو دانلود میکنه، توی دایرکتوری
/var/cache/apt/archives/اونارو ذخیره میکنه. پس اگه از اونا بک آپ داشته باشی، میتونی روی سیستم های دیگه (که همون نسخه و همون معماری رو دارن) استفاده کنی. کافیه اون فایل هارو دوباره بریزی توی همون دایرکتوری و بعد با اپت برنامه ها رو نصب کنی.
اپت وقتی ببینه یه پکیج موجود نیست، دانلودش میکنه و بعد نصب میکنه.
بعد از اینکه با download-only-- بسته رو دانلود کردی، دیگه لازم نیست برای نصب از no-download-- استفاده کنی. همون apt install jcal کافیه! اپت وقتی ببینه پکیج های jcal توی اون دایرکتوری هستن، همونارو نصب میکنه.
در هر صورت موقع کار با اپت، برنامه همین طور که نصب میشه، دانلود هم میشه. پس یه جورایی اصلا نیازی به سوییچ download-- نیست!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت