انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب نرم افزار  (دفعات بازدید: 790 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mvaliolahi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل در نصب نرم افزار
« : 09 آذر 1395، 03:23 ب‌ظ »
 امروز نسخه ۱۶.۴.۱ اوبونتو رو نصب کردم. بعد از نصب وقتی به قسمت  Ubuntu Software  میرم فقط به لیست نرم افزار های نصب شده دسترسی دارم با اینکه اینرنت وصل هست ولی توی دسته بندی ها که میرم خالی هستن و چیزی لود نمیشه که بخوام نصب کنم. راه حلی برای این مضوع هست؟ ممنون

سوال دوم وقتی میخوام نرم افزار نصب کنم به این صورت اینکارو انجام میدم روش درست همینه دیگه؟ مثلا vlc رو

sudo -s
sudo apt-get update
sudo apt-get install vlc

وی ال سی رو اینجوری نصب کردم سوالم اینه واسه نصب هر چیزی باید به روت برم اول؟ آخه وقتی به روت نمیرم و به این ترتبیب دستورات رو اجرا نمیکنم خطا میده. سوال اولم واجب تره :)‌ممنون میشم کسی جواب بده  ;) :)
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1395، 03:46 ب‌ظ توسط mvaliolahi »

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
پاسخ : مشکل در نصب نرم افزار
« پاسخ #1 : 09 آذر 1395، 03:57 ب‌ظ »
داداش اول از همه خوش اومدی
دوم اینکه نفهمیدم software ات چطوره یه اسکرین شات بنداز
سوم اینکه تو اوبونتو برای اینکه امنیت شما بالا تر بره و هر کس که به طور مستقیم یا از راه دور به سیستمتون دسترسی پیدا کنه نره هر نر افزار (به خصوص از نوع مخربش) رو برای شما نصب کنه امکان نصب نرم افزار فقط و فقط برای سوپر یوزر (root) ممکن شده پس برای اینکه شما به سیستم بفهمونین که روت هستین از نرم افزار sudo برای این کار استفاده می کنین (این نرم افزار به طور پیش فرض رو اوبونتو نصبه و فقط کافیه شما قبل هر دستوری که دسترسی روت می خواد عبارت sudo رو بنویسین البته باید بگم تو استفاده از این احتیاط لازم رو داشته باشین چون دسترسی روت یعنی همه کار می تونین بکنین همه کار !!!)
خب با توجه به توضیحات بالا دستورات این شکلی می شه
sudo apt-get update
sudo apt-get install vlc
در مورد دستور sudo apt-get update هم باید بگم ضروری نیست ولی بهتره قبل نصب هر نرم افزار اونو بنویسین این دستور سیستم یا نرم افزار ها رو به روز نمی کنه بلکه فقط و فقط مخازن رو به روز می کنه (خودمونی بگم همون لیست آخرین ورژن و ورژن های مختلف نرم افزارهاس) خب وقتی شما مخازن رو به روز کردین یعنی الان سیستم آخرین ورژن نرم افزار رو می شناسه و برا تون نصب می کنه (اگه این دستور رو نزنین آخرین ورژن نرم افزاری که تو مخزنتون قبل آپدیت هست رو نصب می کنه که ممکنه ورژن قدیمی باشه)
پ.ن : این مطلب هم یادم رفت بگم که کونیکال نزدیک یه ساله که Uubuntu software رو کنار گذاشته و الان اسمش شده gnome software
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1395، 04:06 ب‌ظ توسط ali76 »

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #2 : 09 آذر 1395، 04:34 ب‌ظ »
نقل‌قول
وی ال سی رو اینجوری نصب کردم سوالم اینه واسه نصب هر چیزی باید به روت برم اول؟ آخه وقتی به روت نمیرم و به این ترتبیب دستورات رو اجرا نمیکنم خطا میده. سوال اولم واجب تره :)‌ممنون میشم کسی جواب بده  ;) :)
نه دوست عزیز لازم نیست شما sudo -s رو بنویسین تا روت بشین (و البته توصیه ام می شه می شه این کارو نکنین چون این طوری همه ی دستوراتتون تو بستر روت اجرا می شه و سیستمو ناپایدار می کنه و حتی یه اشتباه ممکنه همه چیزو به باد بده(البته تا زمانی که خارج شین مثلا با دستور exit))
شما فقط و فقط کافیه اون دو خط دستوری که گفتم رو بنویسین همین !
که البته از شما پسورد سوپریوزرتون رو می خواد و شما اونو (به صورت مخفی) وارد می کنین و دیگه تا چند دقیقه (یادم نیست چقدر) لازم نیست برای دستوراتی که sudo دارن (یا کلا اونایی که تو بستر روتن) رمزو وارد کنین
در مورد گنوم استور هم گفتم شما یه اسکرین شات بده تا بتونیم بهتر کمک کنیم

آفلاین mvaliolahi

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 09 آذر 1395، 05:09 ب‌ظ »
ممنون علی جان متوجه شدم اسکرین شات گرفتم از Ubuntu Software من میخوام مثلا وارد دسته بندی ها شدم لیست برنامه ها رو ببینم ولی چزی لود نمیکنه!

یه سوال دیگه نسخه ای که من نصب کردم ۱۶.۴.۱  هست ولی دیدم ۱۶.۱۰ هم برای دانلود هست اینا چه فرقی دارن!؟ لازمه ارتقاء بدم آخه سرچ زدم جدیده لمسی سابورته. 

آفلاین علی رزم دیده

• *
  • ali76 سابق
« پاسخ #4 : 09 آذر 1395، 05:55 ب‌ظ »
آقا این ایرادو من قبلا تو فروم انگلیسی اوبونتو دیده بودم و راه های مختلفی پیشنهاد داده بودن که خب من اونا رو تا جایی که یادم مونده می گم که ان شاء الله مشکلت حل بشه
راه اول : به این مسیر برو :
 settings > language support > Regional Formats بعد تو این تب مقدارو به english(united states) تغییر بده بعد apply system wide رو بزن بعدش log out کن دوباره بیا ایشالا حل می شه
راه دوم : تو قسمت updates همون gnome software هر آپدیتی دیدی نصب کن بعد ری استارت کن ایشالا حل می شه
راه سوم : این دستور رو تو ترمینال وارد کنین
sudo apt-get install --reinstall  gnome-software ubuntu-software

**در مورد ورژن های اوبونتو هم باید بگم که اولا نامگذاریش این شکلیه که 16.04 تو ماه ۴ ام از ۲۰۱۶ منتشر شده و 16.10 تو ماه ۱۰ ام از ۲۰۱۶ منتشر شده پس 16.10 جدید تره ولی یه تفاوت عمده دارن اونم اینه که 16.04 از نوع lts (long time service) ولی 16.10 از نوع عادیه و تفاوتشون تو اینه که lts پشتیبانی بلند مدت داره یعنی تا ۵ سال پشتیبانی می شه ولی نسخه ی معمولی فقط تا ۹ ماه پشتیبانی می شه (به لحاظ مخازن و آپدیت و ...)  و تفاوت دیگش هم اینه که lts دوسال یه بار میاد ولی نسخه ی استاندارد هر سال میاد صفحه ی نمایشگر لمسی هم تو هر دوتاش ساپورت می شه پس مشکلی از اون لحاظ ندارین (پشتیبانی سخت افزار مربوط به کرنل می شه که دیر یا زود جدید ترین کرنلا برای اوبونتو میاد)
« آخرین ویرایش: 09 آذر 1395، 06:11 ب‌ظ توسط ali76 »

آفلاین mvaliolahi

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 09 آذر 1395، 07:43 ب‌ظ »
ممنون علی جان بابت وقتی که گذاشتی. مشکل مربوط به سرور بود ظاهرا. اینجوری حلش کردم برای دوستانی که ممکنه با این سوال مواجه بشن!

sudo nano /etc/apt/sources.list

کل ir.  ها رو از ابتدای لینک ها حذف کردم فایل رو ذخیره کردم و ریست کردم سیستم رو مشکل حل شد.