من قصدم از فرستادن این پاسخ اینه که به قول دوستمون جو رو آروم کنم، ممکن تو همین پاسخ هم چند نکته رو بگم که ایجاد کننده موضوع ازم ناراحت شه اما در کل می خوام جو رو آروم کنم و امیدوارم این نکته هایی که میگم باعث آروم شدن شه...
به نظر من شما تو این همه آدم هایی که دیدیم معقول تری، دلیلی هم که افراد با تجربه اومدن زیر این موضوع پاسخ نوشتن هم اینه که به ظاهر شما آدم معقولی نسبت به همه اینایی که تا الان دیدیم هستید...
ببینید جامعه ما(اوبونتویی ها و گنوییا) رو یه سری موارد حساسیم که فکر کنم متوجه شدی!
موضوع رو خوب شروع کردی خیلی خوب بود اما آخرش شروع کردی جبهه گرفتن، خوب که اشکال نداره...
موضوع اول:
که شما بهتره روش مثل ما حواستون بهش باشه گفتن عبارت گنو/لینوکس به جای لینوکسه خالیه... سیستم عامل لینوکس نداریم و درستش گنو/لینوکس هست و هر کس بگه لینوکس ولو وبسابت اوبونتو باشه داره اشتباه می کنه...
لینوکس یه کرنله...
موضوع دوم:
شما به گنو/لینوکس دارید میاید، اینجا ما یه سری فلسفه داریم که شاید در نگاه اول مسخره بیاد، اما بعد از مدتی قطعا که بگذره و فکر کنید در مورد این موارد مطمئنم نظرتون عوض میشه... الان حتا ممکن جلو ما هم وایسید سر اون موارد!
موضوع سوم:
شما برای هر موضوعی باید موضوع جداگانه باز کنید، دلیل این که اینجا یهو همه ریختن وسط بحث همینه که موضوع های زیادی مطرح کردی.
از الان دقیقا بعد تاپیک من هر برنامهای نیاز داشتی و سوالی داشتی موضوع جدید باز کن و این موضوع(همین تاپیک) رو کلا فراموش کن...
موضوع چهارم:
شما در تلاشید به سمت گنو/لینوکس بیاد و ظاهرا جدی هستید، اینجا ویندوز نیست، انتظارات ویندوز رو بذار کنار، کلا هر تصوری داری بذار کنار، داری با یه چیز جدید کار می کنی.
چیز جدیدت هم نیاز داره یه سری موضوعات رو به عنوان پیشنیازش یاد بگیری. البته اگر می خوای مشکلاتت حل شه و اگر مشکلی پیش اومد خودت تا حد امکان از پسش بربیای:
۱. آشنایی با خط فرمان
۲. آشنایی با نحوه کارکرد سیستم عامل گنو/لینوکس
۳. صبر و تحمل و تحقیق و جستجو
۴. سوال از افراد با تجربه تر کمک گرفتن ازشون و چیزای اینجوری
از سوال کردن نترس، سوال رو کامل بپرس، نیازت رو بگو...
همیشه هستن کسایی که بیان اذیت کنن، جدی نگیر کار خودتو کن!
گروه تلگرام اوبونتو حتما عضو شو چون خیلی میتونه بهت کمک کنه...
و در آخر سعی کن اینجا تحقیق کنی، اینجا برای این که راحت کارت بیوفته باید سوادتو ببری بالا تر! این که من نمی خوام با خط فرمان کار کنم باعث میشه ما هم تمایلی به کمک بهت نداشته باشیم.
ما اینجا رک جواب میدم و حتی گاهی خشن! ولی مطمئن باش اگه درست طبق اون چیزی که تو مرامه ما هست رفتار کنی این خشونت ها رو نمی بینی. سعی کن با ابزار های اینجا هم خو بگیری، میدونم اولش سخته اما روزی که خو بگیری با هیچی عوضشون نمی کنی.
موفق باشی و واسه هر سوال و برنامهای که نیاز داری موضوع جدید باز کن