دوستان لینوکسی عزیزم من یکبار لینوکس اوبونتو و مینت را نصب کردم و به دو دلیل حذفشان کردم و بازهم ویندوز را نصب کردم:
1- لینوکس از فناوری اپتیموس لپ تاپم پشتیبانی نمیکرد و گرافیک بیخودی کار میکرد و گرمای زیادی تولید میکرد که البته با bumblebee تونستم گرافیک رو خاموش کنم ولی به طور اتوماتیک گرافیکم خاموش و روشن نمیشد.
2- از مسئله گرافیک که بگذریم مسئله اساسی تر وجود نداشتن نرم افزار های تخصصی برای لینوکس بود برای مثال من مهندس مکانیک هستم و نرم افزاری تخصصی پیدا نکردم که قدرت تحلیلش در حد آباکوس یا کتیا یا سالیدورک باشه. البته نرم افزار وجود داره ولی قدرت تحلیل بالایی ندارن که بتونی هرکاری باهاشون انجام بدی.
منم چون خیلی به نرم افزار های تخصصی نیاز دارم مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم.
این بحث مال خیلی وقت پیشه اما جدیدا متوجه شدم که سایت سافت گذر (softgozar.com) نسخه های لینوکس نرم افزار های آباکوس، کتیا، سالیدورک، متلب، انسیس و خیلی نرم افزارهای تخصصی دیگه رو گذاشته ولی من چون با لینوکس کار نکردم بلد نیستم نسخه لینوکس این نرم افزارها رو نصب کنم. حالا درخواست دارم دوستان کمک کنن، این نرم افزارها رو از سافت گذر بگیرن و نصب کنن و آموزش نصب رو برای بقیه توی این تاپیک بزارن تا مهندسین هم به جامعه لینوکس اضافه بشن.
واقعیت اینه که ما مهندسین به اجبار از ویندوز استفاده میکنیم و اگه توی لینوکس نرم افزار تخصصی وجود داشته باشه حتما از لینوکس استفاده میکنیم.