انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: full screen  (دفعات بازدید: 1055 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین keivan1000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
full screen
« : 13 آذر 1395، 12:17 ب‌ظ »
با سلام من virsualbox 5.1.8 رو روی ویندوز 10 نصب کردم و داخل virsuabox سیستم عامل ubuntu 14 v رو نصب کردم ولی هر کاری می کنم full screen نمی شه - یعنی اعمال می شه ولی صفحه همچنان کوچیک هست -کارت گرافیکم geforce 210 1gig هست .لطفا راهنماییم کنید.سپاس

آفلاین harand

• Full Member
  • *
  • ارسال: 158
پاسخ : full screen
« پاسخ #1 : 13 آذر 1395، 12:54 ب‌ظ »
سلام :) guest additions رو نصب کردی؟

آفلاین keivan1000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #2 : 13 آذر 1395، 01:09 ب‌ظ »
نه دوست عزیز -من نظرات رو خوندم نوشته بودن اگر ویندوز نصب کنم تو virsualbox باید guest additions نصب کنم.در صورتی که من اوبونتو نصب کردم

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
« پاسخ #3 : 13 آذر 1395، 04:50 ب‌ظ »
نه دوست عزیز -من نظرات رو خوندم نوشته بودن اگر ویندوز نصب کنم تو virsualbox باید guest additions نصب کنم.در صورتی که من اوبونتو نصب کردم
سلام
از توی منوهای ویرچوال باکس بر روی نصب guest additions کلیک کن. بعدش درون اوبونتو یک ترمینال باز میشه و شروع می‌کنه به دانلود و نصب guest additions.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 14 آذر 1395، 10:51 ق‌ظ »
فرقی نمی‌کنه. در هر صورت بهت توصیه می‌کنم به جای مجازی‌سازی، اوبونتو رو در کنار ویندوز و به صورت واقعی نصب و استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن