انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حذف بدافزار (malware) نصب شده بر روی مرورگر کروم  (دفعات بازدید: 1163 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام
بچه‌ها بر روی کروم من بدافزاری نصب شده بود که با هر بار فشار دادن کلید وسط موس، یک صفحه تبلیغاتی باز می‌شد. من با پاک کردن دو مسیر زیر این بدافزار رو پاک کردم اما مطمئن نیستم که کاملاً پاک شده یا نه. به نظرتون باید کار دیگه‌ای هم انجام بدم؟
/home/username/.cache/google-chrome
/home/username/.config/google-chrome

در لینک زیر یکی گفته که آنتی‌ویروس هم نصب کنم. آیا این کار رو بکنم یا نه؟
http://askubuntu.com/questions/579949/how-to-remove-malware
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1395، 04:42 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین VAHIDN

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • Kubuntu 16.04
    • پشتیبان فارسی انجمن ساز IPB
با سلام
نیازی به ضدویروس نیست ولی اگر اسم بد افزار رو بگید راهگشا هست که بشه فهمید نحوه عملکردش چطوری بوده که دید آیا همین موارد کافی بوده یا اقدامات پیش گیرانه دیگه ای هم نیازه ولی به صورت کلی این کارهایی که کردید کافیه.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
با سلام
نیازی به ضدویروس نیست ولی اگر اسم بد افزار رو بگید راهگشا هست که بشه فهمید نحوه عملکردش چطوری بوده که دید آیا همین موارد کافی بوده یا اقدامات پیش گیرانه دیگه ای هم نیازه ولی به صورت کلی این کارهایی که کردید کافیه.
سلام
اسمش رو نمی‌دونم. ولی دیدم هنوز یک مقداری باقی مونده. به همین خاطر با دستور sudo dpkg --purge google-chrome-stable مرورگر کروم رو پاک کردم و نسخه جدیدتر رو نصب کردم. انگار مشکل برطرف شد. (اما برای اطمینان بیشتر اون دو تا درایو رو فرمت کردم و یک نسخهٔ جدید اوبونتو رو نصب کردم.)
بدافزارش هم از این بدافزارهایی هستش که هی صفحه تبلیغاتی باز می‌کنه تا اطلاعات خودت رو توش بنویسی. اما اسمش رو نمی‌دونم چیه)
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1395، 12:51 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
چه‌کار کردی که بدافزار گرفتی؟ /:
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
از کرومیوم بجای کروم همیشه استفاده کن.
نیاز به انتی ویروس نیست.
بهتره بعد از نصب کرومیوم ،کانفیگ های apparmor رو نصب کنی:
sudo apt install apparmor-profiles apparmor-utilsکامپیوتر رو دوباره ریستارت کن.
پس از نصب این دوتا ، apparmor ، کرومیوم رو در  سندباکس اجرا میکنه و کرومیوم رو بنوعی ایزوله میکنه.
اگر بعد از نصب اینایی که گفتم ،کرومیوم رو اجرا کنی  و بعد خروجی dmesg رو ببینی ،می بینی که یک چیزای از کرومیوم و apparmor ، نوشته میشه.
« آخرین ویرایش: 15 آذر 1395، 09:03 ب‌ظ توسط y.musavi »
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور