انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اپرا ۱۰.۶۰ منتشر شد  (دفعات بازدید: 2230 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
اپرا ۱۰.۶۰ منتشر شد
« : 15 تیر 1389، 01:03 ق‌ظ »
بالاخره بعد از مدت بسیار اپرا ۱۰.۶۰ منتشر شد. پس از اینکه برای ورژن ۱۰.۵۰ نسخه ی لینوکس ارائه نشد، این بار برای نسخه ی ۱۰.۶۰ نسخه ی مک و لینوکس هم ارائه شده است.

ادامه... http://www.palatvalg.com/?p=82
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
پاسخ به: اپرا ۱۰.۶۰ منتشر شد
« پاسخ #1 : 15 تیر 1389، 11:21 ق‌ظ »
با زبون فارسی هنوز سازگاری کامل پیدا نکرده
در حال حاضر نت‌های گودر رو درست نشون نمیده...جاشون مربع میذاره.البته در چند جای دیگه هم این مشکل باقی مونده.با عوض کردن فونت‌های مورد استفاده‌ش هم مشکل حل نمیشه.جالبه تو نسخه‌های قبلی این مشکل نبود!
حروف کش‌اومده هم هنوز درست نشون داده نمیشن
جاشون حرف بزرگ میذاره و بعد یه خط طولانی در سمت چپش
قرار بود ظاهرش با کی.دی.ای یک‌پارچه بشه ولی نشد

آفلاین xoma

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
« پاسخ #2 : 15 تیر 1389، 11:49 ق‌ظ »

سلام

سازندش ادعا کرده با تغیراتی که در موتور جاوا اسکریپت اون داده ؛ سرعتش نصبت به قبل ۵۰ در صد بهتر شده . این ادعا میتونه خیلی چشم گیر باشه. بنده اونو نصب کردم . ظاهر خوبی داره ؛ همچنین افزایش سرعتش هم محسوسه اما همون طور که دوستمون گفتند ؛ با بعضی فونت های فارسی مشکل داره. از کسایی که نصب کردن ؛ این ۵۰ درصد به نظرتون چقدر واقعیه ؟
من  ا و بو نــــــــــــــــــــــــتو ر ا  دوست  دارم  و  پدرم  دبیــــــــــــــــــــــــــان  ر ا .

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #3 : 15 تیر 1389، 12:09 ب‌ظ »
سرعتش انصافا بالاتر رفته اما هنوز مشکلات قبلی که بهش اشاره شد رو داره.

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 تیر 1389، 10:13 ب‌ظ »
خب برای مشکل فونت‌ها یه راه‌حلی مزخرفی وجود داره که امیدوارم با کمک دوستان بشه یه راه‌حل مناسب از توش درآورد
ظاهرا نوت‌های گودر و احتمالا سایر نوشته‌هایی که به صورت مربع دیده میشن،با فونت Arial نوشته شدن.یا دست کم خود اپرا این فونتو براشون انتخاب میکنه
ممکنم هست که به طور کلی با فونت‌های Italic مشکل داشته باشه...هر چند که شاید با فونت‌های Bold Italic این مشکل وجود نداشته باشه
بگذریم...من با استفاده از ابزار Inspect Element(خدایی خیلی چیز خوبیه!)یکی از باکس‌های مربوط به نوت رو در یکی از آیتم‌های شر شده در گودر انتخاب کردم و فونتشو دستی از Arial به FreeFarsi تغییر دادم...علاوه بر خودش،سایر نوت‌ها هم درست دیده شدن!
ولی مسئله اینجاست که با هر بار اجرای اپرا باید این تغییرات طاقت‌فرسا! دوباره انجام بشن...

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 19 تیر 1389، 06:37 ب‌ظ »
خب برای مشکل فونت‌ها یه راه‌حلی مزخرفی وجود داره که امیدوارم با کمک دوستان بشه یه راه‌حل مناسب از توش درآورد
ظاهرا نوت‌های گودر و احتمالا سایر نوشته‌هایی که به صورت مربع دیده میشن،با فونت Arial نوشته شدن.یا دست کم خود اپرا این فونتو براشون انتخاب میکنه
ممکنم هست که به طور کلی با فونت‌های Italic مشکل داشته باشه...هر چند که شاید با فونت‌های Bold Italic این مشکل وجود نداشته باشه
بگذریم...من با استفاده از ابزار Inspect Element(خدایی خیلی چیز خوبیه!)یکی از باکس‌های مربوط به نوت رو در یکی از آیتم‌های شر شده در گودر انتخاب کردم و فونتشو دستی از Arial به FreeFarsi تغییر دادم...علاوه بر خودش،سایر نوت‌ها هم درست دیده شدن!
ولی مسئله اینجاست که با هر بار اجرای اپرا باید این تغییرات طاقت‌فرسا! دوباره انجام بشن...
میشه بیشتر توضیح بدید؟
وآیا همه فونتها درست شد؟؟یعنی تمامی متون رو به خوبی نشون داد؟؟

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
« پاسخ #6 : 19 تیر 1389، 07:56 ب‌ظ »
سلام
من الان نسخه ۱۰٫۶۰ استفاده میکنم. هیچ کدوم از مشکل هایی که میگید ندارم.
البته من از نسخه ۱۰٫۵۳ بتا که اومد کلین اینستال کردم اپرا را و تنظیمات را دستی منتقل کردم الان مشکلی ندارم.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 19 تیر 1389، 09:32 ب‌ظ »
میشه بگید چه فونت‌های فارسی روی سیستمتون دارید؟

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 20 تیر 1389، 06:12 ق‌ظ »
سلام
من الان نسخه ۱۰٫۶۰ استفاده میکنم. هیچ کدوم از مشکل هایی که میگید ندارم.
البته من از نسخه ۱۰٫۵۳ بتا که اومد کلین اینستال کردم اپرا را و تنظیمات را دستی منتقل کردم الان مشکلی ندارم.
آقا میشه بگید توی قسمت فونتهاتون چه فونتهایی استفاده میشه (با جزئیات)؟
اگر میشه یه عکس بذارید ازش ممون میشم.