انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب کرنل لینوکس و بسته های نرم افزاری  (دفعات بازدید: 2737 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین d3vilish

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
سلام
دوستان من یه تازه وارد در دنیای گنو لینوکس هستم برای همین نیاز به راهنمایی اساتیدی مثل شما دارم
من یه لپتاب دارم که میخوام کرنل لینوکس رو روش نصب یا کامپایل کنم حالا سوالاتی که پیش میاد برای من اینا هستن :
من کرنل لینوکس رو از کجا باید دانلود کنم که اخرین نسخه باشه و چگونه باید نصب یا کامپایلش کردو چگونه باید ادیتش کرد؟
چگونه باید برنامه هایی که نیاز دارم رو نصب کنم؟ تا حدودی در اینباره اطلاعات دارم و میتونم فایل های deb رو نصب کنم ولی میخوام بدونم قبل نصب فایلهای دبیان پکیچی برای نصب اینگونه فایلها هستش یا نه؟(که البته میدونم هستش و چون من مبتدیم اسمشو نمیدونم و نمیدونم چگونه باید نصبش کرد)
لیست مخازن رو وقتی اضافه میکنیم در واقع این مخازن در کجا ذخیر میشن؟ ایا یک سرور هستش که اسم همه پکیجا در اونجا موجو هستش و وقتی ما دستور نصب رو میزنیم از اونجا دانلود و نصب میشه؟
چگونه باید دبیان یا اوبونتو رو روی کرنل لینوکس نصب ؟

دوستان اینها سوالاتی بود که من دوست دارم بدونم حداقل بعنوان یک کاربر ساده و مبتدی دنیای گنو لینوکس
ممنون میشم جواب بدین یا منبعی کتابی ویدیو اموزشی چیزی قرار بدین
ممنون از همگی

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : نصب کرنل لینوکس و بسته های نرم افزاری
« پاسخ #1 : 23 آذر 1395، 04:41 ب‌ظ »
درود شما ابتدا این ها رو بخونید:
linuxbook.ir
ubuntu-book.org

و بعد هم به این سایت برید: ubuntu.com و آخرین نگارش اوبونتو رو دریافت و برای نصبش اگر نیاز به راهنما داشتید میتونید به پیوند زیر سر بزنید:
https://soshaw.net/1395/05/18/install-ubuntu16-04-completely/
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
« پاسخ #2 : 23 آذر 1395، 06:26 ب‌ظ »
سلام
دوستان من یه تازه وارد در دنیای گنو لینوکس هستم برای همین نیاز به راهنمایی اساتیدی مثل شما دارم
من یه لپتاب دارم که میخوام کرنل لینوکس رو روش نصب یا کامپایل کنم حالا سوالاتی که پیش میاد برای من اینا هستن :
من کرنل لینوکس رو از کجا باید دانلود کنم که اخرین نسخه باشه و چگونه باید نصب یا کامپایلش کردو چگونه باید ادیتش کرد؟
چگونه باید برنامه هایی که نیاز دارم رو نصب کنم؟ تا حدودی در اینباره اطلاعات دارم و میتونم فایل های deb رو نصب کنم ولی میخوام بدونم قبل نصب فایلهای دبیان پکیچی برای نصب اینگونه فایلها هستش یا نه؟(که البته میدونم هستش و چون من مبتدیم اسمشو نمیدونم و نمیدونم چگونه باید نصبش کرد)
لیست مخازن رو وقتی اضافه میکنیم در واقع این مخازن در کجا ذخیر میشن؟ ایا یک سرور هستش که اسم همه پکیجا در اونجا موجو هستش و وقتی ما دستور نصب رو میزنیم از اونجا دانلود و نصب میشه؟
چگونه باید دبیان یا اوبونتو رو روی کرنل لینوکس نصب ؟

دوستان اینها سوالاتی بود که من دوست دارم بدونم حداقل بعنوان یک کاربر ساده و مبتدی دنیای گنو لینوکس
ممنون میشم جواب بدین یا منبعی کتابی ویدیو اموزشی چیزی قرار بدین
ممنون از همگی

درود دوست عزیز

یکم سوالاتتون به هم ریخته هستش. منظور از به هم ریخته بودن سوالاتتون اینه که سوالات حول و حوش موضوع خاصی نیستند و هر کدام مربوط به یک مبحث هستش. واقعیتش حتی نمیتونم تشخیص بدم سوالاتتون رو از کجا جواب بدم چون به این صورت که پرسیدین نمیشه جواب دنباله دار داد و با این سوالات هی باید از این مبحث به اون مبحث پرید.

به هر حال، سعی خودمون رو میکنیم:

شما میخواین کرنل لینوکس رو کامپایل کنین. چند حالت داره: ۱- یا سیستم عامل نصب هستش و میخواین یه کرنل جدید بریزین، که در این باره در انجمن تاپیک هستش ۲- یا سیستم عامل نصب نیستش و به وسیله ی دیسک زنده ی توزیع هایی مثل جنتو میخواین همه چیو کامپایل کنین یکی یکی برین جلو، میتونین به انجمن های آرچ مراجعه کنید اونجا راهنماییتون میکنند ۳- یا میخواین از صفر همه چیو شروع کنین، که در این زمینه باید مقالات LFS رو مطالعه کنید.

سایت کرنل لینوکس هم kernel.org هستش، بسته به انتخاب یکی از موارد بالا، باید مستندات مربوطه رو خوند. توضیحات قطعا در حد یک خط دو خط نیستند که بشه در این تاپیک بهش پرداخت

فایل های deb هم زمانی به درد میخوره که شما از مدیر بسته ی دبیان استفاده کنید. اگر قراره خودتون از صفر کامپایل کنین این مدیر بسته رو ندارید

لیست مخازن باز بستگی به مدیر بسته داره. در مدیر بسته ی دبیان در /etc/apt/sources.list. مدیر بسته های دیگه جاهای دیگه

فکر هم نکنم اصلا کار راحتی باشه اول کرنل لینوکس رو نصب کنین بعد تبدیلش کنین به دبیان یا اوبونتو

------------------

همانطور که گفتم سوالاتتون خیلی به هم ریخته است. چیزی که شما میخواین مثل اینه که یکی بگه آموزش نوشتن یک سیستم عامل رو در دو خط توضیح بده. شما میگین یک کاربر مبتدی هستین اما دارین کاری رو میخواین که حتی حرفه ای ترین کاربرای لینوکس هم به راحتی نمیتونن انجامش بدن
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1395، 06:30 ب‌ظ توسط s1mpleworld »
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین d3vilish

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #3 : 23 آذر 1395، 06:36 ب‌ظ »
ممنون از هر دو عزیزی که جواب دادن
من تا حدودی با دنیای لینوکس و گنو لینوکس اشنا هستم و میتونم شخصی سازی بکنم و کارهایی که یک کاربر ساده لینوکسی میتونه انجام بده
ولی منظور من از این سوالات اینه که من میخوام دوره lfs رو تا حدودی یاد بگیرم که چگونه یک توزیع گنو لینوکسی بوجود میاد برای همین در فروم های خارجی و ایرانی دنبالش زیاد گشتم و تا حدودی باهاش اشنا شدم ولی این اشنایی کافی نبوده و خیلی وقتا بین دو راهی گیر کردم برای همین من میخوام در انجمن های ایرانی ببینم که ایا دوره ای مانند lfs وجود داره که به من کمک کنه و من جلو برم یا خیر و فقط در حد شخصی سازی و نصب و... هستش

ممنون میشم اطلاعاتی اگه در این زمینه داشته باشید قرار بدید حدالامکان فارسی

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
« پاسخ #4 : 23 آذر 1395، 06:53 ب‌ظ »
ممنون از هر دو عزیزی که جواب دادن
من تا حدودی با دنیای لینوکس و گنو لینوکس اشنا هستم و میتونم شخصی سازی بکنم و کارهایی که یک کاربر ساده لینوکسی میتونه انجام بده
ولی منظور من از این سوالات اینه که من میخوام دوره lfs رو تا حدودی یاد بگیرم که چگونه یک توزیع گنو لینوکسی بوجود میاد برای همین در فروم های خارجی و ایرانی دنبالش زیاد گشتم و تا حدودی باهاش اشنا شدم ولی این اشنایی کافی نبوده و خیلی وقتا بین دو راهی گیر کردم برای همین من میخوام در انجمن های ایرانی ببینم که ایا دوره ای مانند lfs وجود داره که به من کمک کنه و من جلو برم یا خیر و فقط در حد شخصی سازی و نصب و... هستش

ممنون میشم اطلاعاتی اگه در این زمینه داشته باشید قرار بدید حدالامکان فارسی

LFS یک کتاب داره، اون رو بگیرید و جلو برید.ال اف اس چیست؟
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nazanindee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #6 : 29 آذر 1395، 04:20 ب‌ظ »
سلام دوستان
من gfortran رو در اوبونتو نصب کردم ولی نمی دونم چطوری میشه در اوبونتو از help فرترن استفاده کرد. یعنی میخواستم بدونم باید مثل gfortran نصب بشه یا یه جایی در سیستم هست و من نمی دونم کجاست!!
لصفا راهنمایی کنید
با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 29 آذر 1395، 04:47 ب‌ظ »
سلام دوستان
من gfortran رو در اوبونتو نصب کردم ولی نمی دونم چطوری میشه در اوبونتو از help فرترن استفاده کرد. یعنی میخواستم بدونم باید مثل gfortran نصب بشه یا یه جایی در سیستم هست و من نمی دونم کجاست!!
لصفا راهنمایی کنید
با تشکر
درود. پرسش شما ربطی به این موضوع نداره. لطفاً یک موضوع جدید براش ایجاد کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن