سلام دوستان ، اميدوارم حالتون خوب باشه .
من هميشه به لينوكس علاقه داشتم و چون اولين توزيع اي كه داشتم همين ابونتو بود علاقم به اين سو جهت گرفت ، دليل نميشه بلد باشم ها ، فقط علاقه هست و دوست داشتم مهاجرت كنم و هميشه از لينوكس استفاده كنم

چند بار با نسخه لايو يك امتحاني كردم و ديدم خيلي جالبه

يك بارم كنار ويندوز با wubi نصبش كردم ، تا ديروز كه تصميم گرفتم كامل نصبش كنم .
طبق آموزشي كه براي پارتيشن بندي در ويكي هست ، چون هيچ درايو خامي نداشتم 13 گيگ از درايو D گرفتم و يك درايو خام ساختم و به سه قسمت swap , / , /home تقسيمش كردم و سپس در root ابونتو رو نصب كردم ( نسخه لينوكسم 10.04 هست ) ...
خلاصه هر كار كرديم نتونستيم درايور هاي سيستم رو نصب كنيم بعد متوجه شدم مودمم كه از راه انداز conexant استفاده ميكنه نسخه رايگان درايورش تا 14kb بيشتر ساپورت نميكنه
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
، حالا بگزريم كه همونم نتونستم نصب كنم

بعد ديدم مودم من HCF هست و براي يك همچين نسخه اي در صفحه مختص conexant در ويكي توضيحي داده نشده و متوجه شدم خبري از يك منبع براي ما تازه كار ها نيست و بايد در همون ويندوز در پيت مزخرف بمونيم و بسوزيم و بسازيم و جيكمون در نياد

خلاصه خيلي ناراحتم ديگه

، بعد چون dial-up هستم ديگه اوضام نورانيه

از ديشب هم همش تو نتم ولي چيزي پيدا نكردم كه كمك بكنه .
الان به اين نتيجه رسيدم كه بهتره بريم پشت همون ويندوز مسخره بشيتيم ، به ما نيومده ...

شرح حالي بود از بنده بي نوا ( كوزت )

بريم سراغ سوال ، تا جايي كه من اطلاع دارم و يك جستجو كردم تو فروم براي حذف ابونتو بايد با لايو بالا بيام و اون سه تا شاخه اي رو كه ساختم فرمت كنم و بعد delete كنم تا همشون به يك درايو خام تبديل شن ( ميشن ؟ ) سپس درايو خام رو به يك درايو جديد با نوع سيستمي NTFS تبديل كنم ، راه اصوليش همينه ؟
پيشاپيش ازتون متشكرم .