انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در کار با nginx  (دفعات بازدید: 4627 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
پاسخ : مشکل در کار با nginx
« پاسخ #15 : 29 دی 1395، 10:14 ب‌ظ »
ببینید جناب من نمی خوام خود به خود چیزی بفهمه !‌ من یک وب سرور گنده که نیوردم بالا دارم رو کامپیوتر شخصیم سرور میارم بالا فقط برای برنامه نویسی ! اطلاعات کافی و باید از کی بگیرم ؟ غیر از اینکه بیام تو انجمن اوبونتو کاران یا سرچ کنم؟‌

لطفا واقع بینانه برخورد کنید.

ممنون از لطفتون
مشکلاتی که الان برای شما پیش اومده از عدم دقت کافی و عدم جستجو و تلاشه کافی پیش اومده :).
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #16 : 30 دی 1395، 12:04 ق‌ظ »
ببینید جناب من نمی خوام خود به خود چیزی بفهمه !‌ من یک وب سرور گنده که نیوردم بالا دارم رو کامپیوتر شخصیم سرور میارم بالا فقط برای برنامه نویسی ! اطلاعات کافی و باید از کی بگیرم ؟ غیر از اینکه بیام تو انجمن اوبونتو کاران یا سرچ کنم؟‌

ممنون از لطفتون
nixoeen پاسختون رو دادن، همچنین لاگ ها گویای همه چیز هستن
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #17 : 30 دی 1395، 12:05 ق‌ظ »

ممنون از لطفتون
مشکلاتی که الان برای شما پیش اومده از عدم دقت کافی و عدم جستجو و تلاشه کافی پیش اومده :).
و کپی کردن بدون فهمیدن
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
« پاسخ #18 : 30 دی 1395، 12:08 ق‌ظ »
دقیقا!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #19 : 30 دی 1395، 12:26 ق‌ظ »

ممنون از لطفتون
فرقی نداره!
در هرصورت باید یکسری اطلاعات پایه‌ایی داشته باشید.
کسب اطلاعات هم از سرچ کردن ، مطالعه کردن بدست میاد.
و یا هموشمندانه سوال کردن!

آفلاین علی رزم دیده

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1244
  • ali76 سابق
« پاسخ #20 : 30 دی 1395، 12:35 ق‌ظ »
اگه دوست داری به سوالت درست جواب بدن لطفا توهین نکن خب وقتی به گنو میگی مزخرف انتظار نداشته باش فیدبک مثبتی رو دریافت کنی به هر حال ....
در مورد مشکل شما هم باید بگم مشکل از کانفیگ وب سرور nginx هستش (منم یه قبلا مشکلی مشابه رو با آپاچی داشتم)
بعد این همه تفاسیر خروجی دستور زیرو بزار تا ببینیم مشکل از کجاس (دوستان هم لطف می کنن و عین قبل میان برا کمک)  :) :
cat /etc/nginx/sites-available/default
cat /etc/nginx/nginx.conf

« آخرین ویرایش: 30 دی 1395، 12:41 ق‌ظ توسط ali76 »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #21 : 30 دی 1395، 01:24 ق‌ظ »
اطلاعات کافی و باید از کی بگیرم ؟ غیر از اینکه بیام تو انجمن اوبونتو کاران یا سرچ کنم؟‌
ابتدا یک کتاب در مورد NGINX می‌خونید، بعد سعی می‌کنید بر اون اساس اطلاعاتی که کسب کردید سعی تنظیمات رو انجام بدید (نه اینکه فقط کپی و پیست کنید)، بعد اگر چیزی نتونستید راه بندازید، مقاله‌ی «چگونه هوشمندانه سوال کنیم» رو می‌خونید و بر اون اساس، سوالتون رو اینجا مطرح می‌کنید.

اینجا لینک یک کتاب در مورد NGINX که به رایگان می‌تونید دریافت کنید: لینک
این هم لینک مقاله‌ای که قبل از پست توی انجمن باید بخونید: چگونه هوشمندانه سوال کنیم

اگر حالش رو ندارید، هزینه‌اش رو پرداخت کنید که یکی که این کارها رو کرده براتون انجام بده.

این پست رو قفل می‌کنم، در صورتی که سوالی دارید، لطفا بعد از خوندن مقاله‌ای که دادم بیانش کنید و سعی می‌کنیم که کمکتون کنیم.
« آخرین ویرایش: 30 دی 1395، 01:27 ق‌ظ توسط nixoeen »