انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید لپ تاپ سازگار با linux  (دفعات بازدید: 6349 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
پاسخ : خرید لپ تاپ سازگار با linux
« پاسخ #15 : 03 بهمن 1395، 02:19 ب‌ظ »
هر چی بخری، سازگاره.
برو بازار، پولت به هر چی رسید و باهاش حال کردی بخر.

دوست من یه لپ تاپ hp داشت دقیقا مدلش رو یادم نیس.. اصن wifi اش کلن دستگاه های اطراف رو نمی شناخت.. البته تو ویندوز درست بود.. و کلی رفت رو اعصاب.. سر یه سری ماجراهای دیگه هم.. الان دیگه از لینوکس استفاده نمی کنه.. بارها سعی کرد نصب کنه ولی آخر پاک کرد.. البته به نظرم همه ی مشکل تقصیر لینوکس نیس.. ینی خود طرف هم باید بخواد.. و حوصله اش رو داشته باشه.. ولی بخش اعظمی از مشکل گاهی تقصیر نرم افزاره..
Void Linux + XFCE

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #16 : 03 بهمن 1395، 03:11 ب‌ظ »
از لنوو ثینک‌پد، از اسوس zenbook، از دل XPS خوبن.

البته به خودی خود ثینک‌پد بودن به معنای همه‌چیز تمام بودن نیست... من چند وقت پیش یه ثینک‌پد خریدم و در خریدش هم خیلی وسواس بخرج دادم، اما متاسفانه درایور وایرلسش به‌خوبی کار نمی‌کنه و مدیریت انرژی موقع کار با سیستم درایور رو از کار می‌ندازه... بنابراین بیشتر از برند باید به جزئیات سخت‌افزاری دقت بشه؛ هرچند میشه یه درایور Thirdparty نصب کرد ولی من ترجیح می‌دم سخت‌افزارم OOTB باشه.

بله دقیقا.. این که چه thinkpad ای باشه هم مهمه.. مثلا بعضی thinkpad ها وای فایشون rtl8723be هست که سال ها توزیع های لینوکسی باهاش مشکل داشتن (به طور پیش فرض البته.. قابل حل بود).. اخیرا ظاهرا حل شده..

هنوز با این درایور مشکل دارم، سیستم sleep هم نمیشد که Bios رو آپدیت کردم حل شد.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 06 بهمن 1395، 10:46 ق‌ظ »
البته به خودی خود ثینک‌پد بودن به معنای همه‌چیز تمام بودن نیست... من چند وقت پیش یه ثینک‌پد خریدم و در خریدش هم خیلی وسواس بخرج دادم، اما متاسفانه درایور وایرلسش به‌خوبی کار نمی‌کنه و مدیریت انرژی موقع کار با سیستم درایور رو از کار می‌ندازه... بنابراین بیشتر از برند باید به جزئیات سخت‌افزاری دقت بشه؛ هرچند میشه یه درایور Thirdparty نصب کرد ولی من ترجیح می‌دم سخت‌افزارم OOTB باشه.
اگه از فیرم‌ور جدید سخت‌افزار و لینوکس جدید استفاده کنی، هیچ‌کدوم از این مشکلات رو نخواهی داشت (:

یه چیزی بگیر که گرافیک اینتل داشته باشه :) معمولا خیلی ها سر کارت‌ گرافیک‌های انودیا و amd به مشکل می‌خورن و کلی دردسر باهاش دارن  ;)
البته گرافیک‌های جدید AMD همه با راه‌انداز آزاد mesa سازگاری کامل دارن و نباید مشکلی باشه.
« آخرین ویرایش: 06 بهمن 1395، 10:49 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن