سلام دوستان
من یه پروژه دارم که در زیر اونو شرح دادم. اگر تمایل داشتین به من کمک کنین تا اونارو انجام بدم هزینه هم با هم هماهنگ می کنیم و پرداختش می کنم.
استادمون یه پروژه ای رو اخیرا بهمون دادن و از ماخواستن چندتا دکمه رو با کتاب خانه ی gtk3.0 و با زیان c یا c++ اونارو تویه یه محیط گرافیکی ایجاد کنیم. البته من تو ایجاد دکمه ها مشکلی ندارم ولی تو توابعی که قراره کار اونارو انجام بدن مشکل دارم.
دکمه ها: progress bar - Undo/Redo-Magnifier Glass-Stop compiling
**progress bar: ما یه تصویر نویز دار داریم که اونو به کمک کتاب خانه ی نویزشو OpenCV برطرف می کنیم. این روند دارای یک ران تایمی هست که می خوایم تو مت زمانی که برنامه در حال اجرا هست یه progress bar براش ایجاد کنیم تا روند زمانی ران شدن کد رو ببینیم.
**Stop compiling:این دکمه برای این است که همزمان که برنامه در حال اجرا شدن است ما قادر باشیم ران کردنشو متوقف کنیم بدون این که صفحه گرافیکی اصلی بسته بشه.
**Undo/Redo: وقتی نصویر روی محیط گرافیکی قرار داره و من مثلا سایزشو کوچیک یا بزرگ کردم با این دکمه برگردم یا حتی برم جلو و به اونو شکل قبلیم یا جدیدم برسم.
**Magnifier Glass: وقتی نصویر روی محیط گرافیکی قرار داره من بتونم با این دکمه روش حالت مگنیفای (مثل یه ذره بین) رو ایجاد کنم.
یه کد هم در صورت همکاری براتون می فرستم که به عنوان نمونه برای ایجاد progress bar هستش. قراره وقتی برنامه که دارای یک ران تایم هستش تو مدت زمان ران شدن برنامه پیشرفت برنامه رو با یه درصدی ببینیم.
اگر تمایل به همکاری داشتین به آدرس من ایمیل بزنید.
Learninggtk@gmail.com
ممنون