با سلام
۱- نه منظورم این است که اگر بخواهم یک پکیج مانند aria2 را نصب کنم اما از طریق مخازن انلاین نه dvd های خود دبیان ایا امکان پذیر است؟
مثلا زمانی که دستور apt install aria2 را وارد کردم نخواهد که dvd فلان شماره را بگذارم و از طریق اینترنت با تمام dependency ها بگیره و نصب کنه.
۲- منظورم این است که اگر مخازن انلاین داشته باشه و مثلا aria2 نگارش جدید بده ایا با دستور apt-get upgrade پکیج aria2 بروز می شود؟
۳- کاملا متوجه منظور شما هستم اما در انجمن های مختلف مثلا در مورد دبیان و اوبونتو و مینت همه میگن دبیان سریعتر پایدارتر قابل اطمینانتر و ........تر می باشد اما مثلا در مورد اوبونتو ممکنه باگ داشته باشه که مثلا همین چند ساعت پیش یک باگ اگر اشتباه نکنم برای گرفتن ip static در xubuntu 16,04.1 lts متوجه شدم که در انجمن هم سوال کردم و یا در مورد مینت شنیدم که یک مدت پیش فایل iso ان را هک کرده و یکسری مخرب به ان اضافه کردند (که نمیدونم صحت داره یا نه اما یک screenshot از هشدار سایت خودش دیدم) و این که مانند ubuntu به روز نیست.
در مورد فدورا هم که من فکر میکنم زیاد پایدار نباشه چون هر چی که می خواهند در RHEL بگذارند اول روی فدورا بدبخت تست می شود که این اصلا منصفانه نیست.
خلاصه کلا گیج شدم.
اول ممنون از پاسختون و دوم این که ممنون می شوم توضیح دهید.
با تشکر
۱ - استفاده از مخازن DVD به جای مخازن آنلاین امکانپذیر است. شرمنده که خلاصه پاسخ میدهم، چون میتوان روش این کار را در اینترنت به صورت مرحله به مرحله یافت، ترجیح دادم به صورت خلاصه فقط پاسخ دهم که چنین کاری ممکن است
۲ - اگر از مخازن آنلاین استفاده میکنید، در صورت به روزرسانی بسته ها در مخازن، نسخه ی جدید قابل دریافت است. البته بسته به اینکه از stable, testing یا sid استفاده میکنید، ممکن است بین انتشار توسط توسعه دهنده و قرار گرفتن در مخازن اختلاف زمانی کم و یا زیادی باشد
۳ - عموما توسعه دهندگان جدیدترین نسخه های بسته ها را استفاده میکنند که میتوان در Debian Sid یافت. پس میتواند گزینه ی مناسبی برای برنامه نویسی باشد.
-----------------------------------------------------
یک نکته هم بگم چون بنده طرفدار و کاربر فدورا هستم در صحبت های شما خیلی به چشم میخوره: این طرز تفکر اشتباه هستش که فدورا موش آزمایشگاهی ردهت هستش. فدورا یک پروژه هستش که توسط جامعه ی کاربری فدورا توسعه داده میشه و توسط ردهت پشتیبانی مالی میشه. ردهت سیستم عامل خودش رو از روی آخرین نسخه ی زمان انتشار فدورا میسازه. مثلا RHEL 7 از روی fedora 19 ساخته شده و RHEL 8 از روی فدورا 27 که هنوز نیومده ساخته میشه. کلا پروژه اهداف خاص خودش رو داره و دلیل نمیشه که چون ردهت سیستم عاملش رو از روی فدورا میسازه پس فدورا موش آزمایشگاهی هستش. خوب کنونیکال هم میاد اوبونتو رو از دبیان سید میسازه پس دبیان سید موش آزمایشگاهی کنونیکاله یا به قول شما نامردیه؟