انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خطا در نشان دادن میزان باتری و عدم تنظیم نور صفحه  (دفعات بازدید: 618 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ankidroid

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
    • انکی دروید
سلام.من از اوبونتو ۱۶.۰۴ استفاده میکنم.اما دو مشکل باهاش دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
مشکل اول:میزان باتری نشان داده نمیشه.در هر صورتی که به شارژر متصل باشد یا نباشد آیکونی را نشان می‌دهد که مربوط به زمانی است که سیستم به شارژر متصل است.حتی خطایی هم مبنی بر کم شدن باتری نمایش نمی‌دهد و این باعث میشود که به محض اینکه باتری سیستم تمام شد یکباره خاموش شود.

مشکل دوم:تنظیم نور نمایش صفحه درست کار نمی‌کند.با اینکه پاپ‌آپی ایجاد میشود و نشان می‌دهد که من دارم نور صفحه را تغییر میدم.اما نور صفحه هیچ عکس‌العملی از خود نشان نمی‌دهد

ممنون میشم بفرمایید برای حل این مشکل باید چیکار کنم.راستی من ۱۶.۰۴.۱ بودم که به ۱۶.۰۴.۲ آپگرید کردم.در هر دوتا نسخه این مشکل وجود داره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این‌ها معمولاً به دلیل جدیدتر بودن سخت‌افزار از لینوکس مورد استفاده توسّط توزیعه. با یک دیسک زندهٔ جدیتر مثل nightlyهای اوبونتو ۱۷.۰۴ بررسی کن و ببین هم‌چنان مشکل پابرجاست یا نه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
کاری که دانیال گفت رو تست کنید، برا نور نمایشگر ببینید xbacklight می‌تونه تغییر بده؟ (بعیده ولی تست کنید)
به این صورت مثلا:
xbacklight -set 50
اگر جواب داد با xev کد کلید مورد نظرتون رو پیدا و bind کنید به xbacklight یا حالا هر راحی که unitiy داره و من نمیدونم.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Penguin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
    • آموزش گنو/لینوکس