انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در اجرای ویستا بعد از نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1153 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
سلام. امروز روی یک لپ تاپ sony vaio در کنار ویستایی که روش نصب بود یک xp و یک اوبونتو 9.1 نصب کردم. قبلا پارتیشن بندی ویستا هم به گونه ای بود که یک درایو c داشت که با گزینه shrink volume در دیسک منجمنت ویستا دو تا پارتیشن برای نصب xp  و اوبونتو از اون جدا کردم.بعد از نصب وقتی گراب بالا میاد اوبونتو و xp بدون مشکل اجرا میشند ولی ویستا با وجودی که در لیست گراب هم هست این ارور را می ده:
ntdlr is missing- press ctrl+alt+delete to restart
این را هم بگم که قبل از نصب اوبونتو وقتی بوت لودر مال خود ویندوز بود هم ویستا و هم xp بدون مشکل اجرا می شدند.
به نظرتون مشکل از کجاست؟

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
آدرس دهی به فایل دچار مشکل شده
به نظر بنده مشکل در اینه که شما سیستم عامل ها رو در پارتیشن های جدا از هم نصب نکردی  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mehrdad1981s

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
پاسخ به: مشکل در اجرای ویستا بعد از نصب اوبون
« پاسخ #2 : 02 امرداد 1389، 02:48 ق‌ظ »
آدرس دهی به فایل دچار مشکل شده
به نظر بنده مشکل در اینه که شما سیستم عامل ها رو در پارتیشن های جدا از هم نصب نکردی  ;)
البته همونطور که گفتم من پارتیشن بندی جدید کردم و پارتیشن های جدید را از پارتیشن ویستا جدا کردم. ولی با وجودیکه xp مشکلی نداره ولی برای ویستا ارور میده. به نظر شما چطور می تونم این مشکل را حل کنم؟ البته قبلا با گراب 1 کار کرده بودم و با گراب 1 و ویرایش اون مشکلی نداشتم. ولی در مورد گراب2 تجربه ای ندارم. لطف کنید بیشتر راهنمایی کنید.
« آخرین ویرایش: 04 امرداد 1389، 01:10 ب‌ظ توسط mehrdad1981s »