انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در نصب نرم‌افزارها و ...  (دفعات بازدید: 1261 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsansh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
مشکل در نصب نرم‌افزارها و ...
« : 17 اسفند 1395، 12:07 ب‌ظ »
سلام دوستان گرامی
من تازه ابونتو نصب کردم و همه چیز برام جدید هست تا اینجا هم از پاسخ همه کسانی که کمکم کردن خیلی ممنونم

اولین مساله اینکه برای انجام کوچکترین کاری به مشکل میخورم اولش اینطوری هست یا کلا همینطوری هست؟  :D

چند تا سوال دارم

۱- یک مشکل در نصب نرم افزارها دارم از ubuntu softwrare یک نرم‌افزار انتخاب میکنم و روی اینستال میزنم در قسمت launcher مینویسه waiting to install ولی هیچی نصب نمیشه برای ۲ تا نرم‌افزار چند بار امتحان کردم بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی هیچ اتفاقی نمیفته راه دیگه‌ای برای نصب وجود نداره؟ من gdebi package را میخوام نصب کنم ایا از طریق ترمینال میشه نصبش کرد؟

۲- من bracket را دونلود کردم وقتی روی  open software install میزنم چیزی نصب نمیشه و پایینش هم میگه این نرمافزار بخشهای غیر رایگان داره مگه bracket کلا متن باز نیست؟ من فکر کردم شاید مشکل نصب نشدن به خاطر اینستالر ابونتو هست و خواستم gdebi را نصب کنم که اونم نصب نشد

۳- من موقع نصب ابونتو یک رمز وارد کردم ولی یک تیکی داشت که ایا رمز پرسیده بشه هر بار که اونو نزدم ولی حالا هر وقت گوگل کروم را باز میکنم و یا بعضی وقتها داخل ترمینال ازم رمز میخواد چطوری میشه جلوش را گرفت؟

۴- لطفا این عکس را ببینید
http://uupload.ir/files/022_screenshot_from_2017-03-07_12-07-20.png
اون خطای بالا سمت راست را چطوری میشه رفعش کرد؟

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
پاسخ : مشکل در نصب نرم‌افزارها و ...
« پاسخ #1 : 17 اسفند 1395، 12:27 ب‌ظ »
سلام دوستان گرامی
من تازه ابونتو نصب کردم و همه چیز برام جدید هست تا اینجا هم از پاسخ همه کسانی که کمکم کردن خیلی ممنونم

اولین مساله اینکه برای انجام کوچکترین کاری به مشکل میخورم اولش اینطوری هست یا کلا همینطوری هست؟  :D

سلام
این مشکلات اوایل پیش میاد و وقتی تجربه کسب کنی ، خبری از این مشکلات نیست.

۱- یک مشکل در نصب نرم افزارها دارم از ubuntu softwrare یک نرم‌افزار انتخاب میکنم و روی اینستال میزنم در قسمت launcher مینویسه waiting to install ولی هیچی نصب نمیشه برای ۲ تا نرم‌افزار چند بار امتحان کردم بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی هیچ اتفاقی نمیفته راه دیگه‌ای برای نصب وجود نداره؟ من gdebi package را میخوام نصب کنم ایا از طریق ترمینال میشه نصبش کرد؟

بهتر از طریق ترمینال نصب کنی تا مشکلش رو بفهمی.
اول اینو بزن تا لیست مخازن به روزرسانی بشه.
sudo apt updateبعد دستور نصب رو بزن.
sudo apt install gbedi

۲- من bracket را دونلود کردم وقتی روی  open software install میزنم چیزی نصب نمیشه و پایینش هم میگه این نرمافزار بخشهای غیر رایگان داره مگه bracket کلا متن باز نیست؟ من فکر کردم شاید مشکل نصب نشدن به خاطر اینستالر ابونتو هست و خواستم gdebi را نصب کنم که اونم نصب نشد

توصیه می‌کنم چیزی خارج از مخازن نصب نکنی و همیشه از مخازن نصب کنی.

۳- من موقع نصب ابونتو یک رمز وارد کردم ولی یک تیکی داشت که ایا رمز پرسیده بشه هر بار که اونو نزدم ولی حالا هر وقت گوگل کروم را باز میکنم و یا بعضی وقتها داخل ترمینال ازم رمز میخواد چطوری میشه جلوش را گرفت؟

توصیه می‌کنم از کروم استفاده نکنی به دودلیل :
۱−آزاد نیست.
۲−داخل مخازن نیست.
بهتر از فایرفاکس یا کرومیوم استفاده کنی.
رمز خواستن داخل ترمینال هم به این دلیل هست که از sudo استفاده می‌کنی ، اینو در نظر داشته باش فقط زمانی که لازمه و می‌دونی دستور چیکار می‌کنه از sudo استفاده می‌کنیم.

۴- لطفا این عکس را ببینید
http://uupload.ir/files/022_screenshot_from_2017-03-07_12-07-20.png
اون خطای بالا سمت راست را چطوری میشه رفعش کرد؟

sudo apt update
sudo apt install -f
sudo apt full-upgrade

آفلاین ehsansh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 17 اسفند 1395، 01:25 ب‌ظ »

sudo apt update
sudo apt install -f
sudo apt full-upgrade
[/quote]
بسیار عالی! خیلی ممنون. این دستور چه کار میکنه؟ اینو که زدم خطاش رفع شد و مشکل نصب نرم‌افزارها هم حل شد.

فقط نرم‌افزاری که در مخازن نیست نصب نمیشه این خطا را میده
http://uupload.ir/files/0qnm_screenshot_from_2017-03-07_12-14-36.png
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1395، 01:30 ب‌ظ توسط ehsansh »

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 17 اسفند 1395، 01:49 ب‌ظ »

sudo apt update
sudo apt install -f
sudo apt full-upgrade

بسیار عالی! خیلی ممنون. این دستور چه کار میکنه؟ اینو که زدم خطاش رفع شد و مشکل نصب نرم‌افزارها هم حل شد.

فقط نرم‌افزاری که در مخازن نیست نصب نمیشه این خطا را میده
http://uupload.ir/files/0qnm_screenshot_from_2017-03-07_12-14-36.png

دستور اول لیست مخازن رو به روزرسانی می‌کنه.
دومی مشکل بسته‌هایی که با شکست مواجه شدن رو حل می‌کنه( مثلا ممکنه پیش‌نیاز یکی از بسته‌ها اشتباهاً پاک شده باشه با این دستور نصب میشه)
دستور سوم هم بسته‌ها رو به نسخه جدید ارتقا میده.
اون برنامه هم یا داخل مخازن نیست یا اسمش رو اشتباه می‌زنی.

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
« پاسخ #4 : 17 اسفند 1395، 03:52 ب‌ظ »
سلام شما که مبتدی هستین چرا لینوکس مینصبین؟ ینی یوزرهای لینوکس اکثرا مبتدی هستن و تعداد کمی حرفه ای هستن. کاملا مبتدی باشید دردسر زیادی خواهید کشید توی لینوکس و البته حل میشن اما وقت زیادی میگیره ازتون

آفلاین ehsansh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 17 اسفند 1395، 04:04 ب‌ظ »
سلام شما که مبتدی هستین چرا لینوکس مینصبین؟ ینی یوزرهای لینوکس اکثرا مبتدی هستن و تعداد کمی حرفه ای هستن. کاملا مبتدی باشید دردسر زیادی خواهید کشید توی لینوکس و البته حل میشن اما وقت زیادی میگیره ازتون
سلام
پس به جای ابونتو چی نصب کنم؟ ویندوز؟
به خاطر کارم که برنامه‌نویسی هست بایستی یاد بگیرم چون بعضی کارها توی ویندوز خیلی سخت میشه البته ابونتو هم سختی خودش را داره

آفلاین rahimi12

• Full Member
  • *
  • ارسال: 228
« پاسخ #6 : 17 اسفند 1395، 04:39 ب‌ظ »
سلام
پس به جای ابونتو چی نصب کنم؟ ویندوز؟
به خاطر کارم که برنامه‌نویسی هست بایستی یاد بگیرم چون بعضی کارها توی ویندوز خیلی سخت میشه البته ابونتو هم سختی خودش را داره۷
برنامه نویسی کدوم زبان؟

آفلاین alipg

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 17 اسفند 1395، 04:53 ب‌ظ »
این طرز صحبت کردن درست نیست ، گنو/لینوکس برای همه مناسبه .
فراموش نکن که همه روزی مبتدی بودن .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #8 : 17 اسفند 1395، 08:01 ب‌ظ »
* نصب می‌کنید
* یعنی
انجمن تازه‌کاران دقیقا برای افراد مبتدی هستش :)

آفلاین ehsansh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 19 اسفند 1395، 11:09 ب‌ظ »
من chromium نصب کردم ولی هر بار میخوام بازش کنم ازم پسورد میخواد چطوری میشه درخواست پسورد حذف کرد؟

ساعت سیستم وقتی سیستم را روشن میکنم و به اینترنت وصل نیست اشتباه هست وقتی وصل میشه درست میشه مشکل از کجاست؟ توی تنظیمات گزینه manually را هم میزنم مشکل حل نمیشه