سلام دوستان گرامی
من تازه ابونتو نصب کردم و همه چیز برام جدید هست تا اینجا هم از پاسخ همه کسانی که کمکم کردن خیلی ممنونم
اولین مساله اینکه برای انجام کوچکترین کاری به مشکل میخورم اولش اینطوری هست یا کلا همینطوری هست؟
چند تا سوال دارم
۱- یک مشکل در نصب نرم افزارها دارم از ubuntu softwrare یک نرمافزار انتخاب میکنم و روی اینستال میزنم در قسمت launcher مینویسه waiting to install ولی هیچی نصب نمیشه برای ۲ تا نرمافزار چند بار امتحان کردم بیشتر از نیم ساعت طول کشید ولی هیچ اتفاقی نمیفته راه دیگهای برای نصب وجود نداره؟ من gdebi package را میخوام نصب کنم ایا از طریق ترمینال میشه نصبش کرد؟
۲- من bracket را دونلود کردم وقتی روی open software install میزنم چیزی نصب نمیشه و پایینش هم میگه این نرمافزار بخشهای غیر رایگان داره مگه bracket کلا متن باز نیست؟ من فکر کردم شاید مشکل نصب نشدن به خاطر اینستالر ابونتو هست و خواستم gdebi را نصب کنم که اونم نصب نشد
۳- من موقع نصب ابونتو یک رمز وارد کردم ولی یک تیکی داشت که ایا رمز پرسیده بشه هر بار که اونو نزدم ولی حالا هر وقت گوگل کروم را باز میکنم و یا بعضی وقتها داخل ترمینال ازم رمز میخواد چطوری میشه جلوش را گرفت؟
۴- لطفا این عکس را ببینید
http://uupload.ir/files/022_screenshot_from_2017-03-07_12-07-20.pngاون خطای بالا سمت راست را چطوری میشه رفعش کرد؟