بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بچهها
یک آموزش بسیار خوب و حرفهای برای برنامهنویسی گرافیکی به زبان vala پیدا کردم. امیدوارم که خوشتون بیاد. مدرسش واقعاً خیلی خوب آموزش میده.
این هم لینک آموزشها:
قسمت ۱:
laitec.sharif.ir/plus/nkWepodrRQ/برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala
قسمت ۲:
laitec.sharif.ir/plus/rLDbqWegvV/برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala-
قسمت ۳:
laitec.sharif.ir/plus/ZvxavEeGVP/برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala-
قسمت ۴:
laitec.sharif.ir/plus/ZWydwBbOln/-برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala-
قسمت ۵:
laitec.sharif.ir/plus/LryaxndkgM/برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala
قسمت ۶:
laitec.sharif.ir/plus/VDzazjaWXn/برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala
قسمت ۷:
laitec.sharif.ir/plus/oGvaAleZkX/برنامه-نویسی-رابط-گرافیکی-کاربر-(GUI)-در-لینوکس-با-استفاده-از-کتابخانه-GTK -و-زبان-برنامهنویسی-Vala
فعلاً من همین هفت قسمت رو پیدا کردم. نمیدونم قسمت هشتم، کِی منتشر میشه.