انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سبک ترین توزیع های لینوکس / رزبری پای  (دفعات بازدید: 1648 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sajedfhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سبک ترین توزیع های لینوکس / رزبری پای
« : 22 فروردین 1396، 06:46 ب‌ظ »
سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید بنده جز کاربران تازه واردی بودم که وارد دنیای لینوکس شده بودم و بعلت اینکه سیستمم ضعیفه نشد با اوبونتو نشد کار کنم و یجایی سیستم خراب شد و بعلت اینم که من گرافیستم عمدتا نیاز به کورل دراو و... دارم مجبور شدم ویندوز نصب کنم (همین باعث شد از گروه تلگرامی اخراج بشم ) بگذریم بنده قصد خرید یک رزبری پای در روز های اتی رو دارم که روش یه حافظه 64 گیگ قرار بدم و باهاش کار بکنم در رزبری پای 3 من دیدم که ویندوز 10 ای او تی و اندروید هم نصب بود البته اوبونتو رو نوشته ولی خب خود اوبونتو باورم نمیشه روش بتنونه نصب بشه / بشه که خیلی عالی میشه ( ممنون میشم بگین نصب میشه نمیشه ؟)
توی سایت رزبری پای از توزیع دبیان و خود رزبری برای دانلود گذاشته ؟ اونا چجورین ؟
غیر از اینا دیگه کدوم گنو لینوکس های سبک رو داریم ؟ البته چند تاشو مشاهده کردم مثلا تینی کور درسته حجمش کمه ولی خداوکیلی رازی کننده نبود حالا گرافیکش بماند اا ولی هیچ نرم افزاری روش نصب نبود و باید همه چی رو دانلود کنی !
یکی از سوالات اینکه میشه انواع سیستم عامل روی انواع کارت حافظه داشت ؟
خداوکیلی نمیشه زور زد اوبنتو نصب کرد؟

من ممنون میشم حتی کسانی به سوال پاسخ بدن که فقط یک قسمت از جواب رو میدونن مثلا نام توزیع های سبک لازم نیست تنها فردی جواب بده که جواب همه سولات بنده رو بدونه ممنون

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
پاسخ : سبک ترین توزیع های لینوکس / رزبری پای
« پاسخ #1 : 22 فروردین 1396، 07:41 ب‌ظ »
نقل‌قول
ممنون میشم بگین نصب میشه نمیشه ؟
نصب که میشه ولی به احتمال خیلی زیاد نمی تونین باهاش کار کنید چون خیلی کند خواهد بود شایدم اصلا بالا نیاد!(میزکار بالا نمیاد نه خود اوبونتو چون یونیتی ماشالله یه مقدار سنگینه :D) البته دقیقا نمی دونم چون امتحان نکردم!

نقل‌قول
توی سایت رزبری پای از توزیع دبیان و خود رزبری برای دانلود گذاشته ؟ اونا چجورین ؟
چیزای پیشنهادی معمولا بهترین بازده رو دارن خب

نقل‌قول
غیر از اینا دیگه کدوم گنو لینوکس های سبک رو داریم ؟
همشون سبک هستند، این میزکاره که سبک یا سنگینه!

مثلا شما می تونید آرچ یا اوبونتو یا هر توزیع دیگه رو به صورت مینیمال نصب کنید و مشکلی نداشته باشید!

بهترین کار اینه که میزکار سبک اننتخاب کنید!‌ میزکار های سبک هم که اینان lxde, xfce , mate...

نقل‌قول
یکی از سوالات اینکه میشه انواع سیستم عامل روی انواع کارت حافظه داشت ؟
باید بشه  :D

اینقدر هم سر توزیع وسواسی نباش  ;D همه ی توزیع ها خوبن
ولی اگر من جای تو بودم یه دبیان استاندارد با اپن باکس نصب می کردم  ;D

راستی این رزبری رو برای چی کار می خوای؟ کارای گرافیکی که نمی خوای انجام بدی؟  ???

آفلاین sajedfhi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #2 : 22 فروردین 1396، 07:52 ب‌ظ »
نه کار های گرافیکی نه حالا یکسری نیاز دارم با تی وی اندروید و کارای دیگر کار کنم یه نمونه میگم که اصلا هدفم این نیست خب میشه با اون اگر ویندوزیش فایل ایگزه رو باز کنه میشه وای فای هک کرد و وصل شد و رمزشم در اورد یا با اندرویدیش هم میشه که نمیشه فقط رمز در اورد

ئس من از توزیع های خودشون استفاده میکنم البته قراره دوتا بخرم یکی تی وی باکس مخصوص اینکه تلوزیون خونه رو هوشمند کنم و رزبری برای کاری خودم !

ممنون از راهنماییتون

فقط شرمنده میزکار ماته سبک تره یا ایکس اف سی ؟

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #3 : 22 فروردین 1396، 09:49 ب‌ظ »
توزیع Void Linux جزو سبک ترین توزیع هاییه که دیدم.. شاید سبک ترین توزیعی باشه که تا حالا نصب کردم..
قبلا تو همین انجمن در موردش توضیحاتی دادم..
http://www.voidlinux.eu
(ببینید به Raspberry Pi می خورن اصلن شاید نتونید هر چیزی رو نصب کنید..)
« آخرین ویرایش: 23 فروردین 1396، 04:27 ب‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 23 فروردین 1396، 08:52 ق‌ظ »
۱. روی رزبری‌پای به هیچ عنوان ویندوز نصب نمی‌شه، چون ویندوز برای معماری x86 تولید شده و معماری رزبری‌پای آرمه.
۲. اون چیزی که به اسم ویندوز دیدی، چه سیستم‌عامل جدید و ناقصه از سمت مایکروسافت که در حال حاضر جز باگ چیزی نداره.
۳. اون سیستم‌عامل نمی‌تونه هیچ‌کدوم از برنامه‌های ویندوز رو اجرا کنه و برنامه‌های خودش رو می‌خواد که فقط اون‌ها روش اجرا می‌شن.
۴. اوبونتو به راحتی روی رزبری‌پای نصب می‌شه. البته پوستهٔ گرافیکی یونیتی روی آرم کامپایل نمی‌شه. باید از میزکار دیگه‌ای مثل ماته استفاده کنی.
۵. دبیان همیشه خوب بوده. توصیهٔ من برای کارهای عمومی، استفاده از دبیان اصلیه.
۶. اگه برای تلویزیون می‌خوای، توزیع OSMC که برپایهٔ دبیان اصلیه رو پیشنهاد می‌کنم.
۷. صحبت دربارهٔ قفل‌شکنی و نفوذ، با قوانین این انجمن مغایره!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن