انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش کار با virtual box در اوبونتو - همه نرم افزار های مورد علاقه تان را ...  (دفعات بازدید: 2739 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین behrouz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
    • 1itnevis
شکایت از اینکه چرا اوبونتو به کمک نرم‌افزار wine نمی‌تواند تمام نرم‌افزار های مورد نیاز ما را اجرا کند در همه جای اینترنت دیده می‌شود . نرم‌افزار هایی مانند اتوکد ٫ آفیس و فتوشاپ ( که البته برای فتوشاپ معادل های کاملی وجود دارد ) به کمک واین در اوبونتو درست و کامل اجرا نمی‌شوند و در مورد اتوکد هم باید گفت که از نسخه 2000 آن به اینور هیچ کدامشان در اوبونتو اجرا نمی‌شوند . چاره چیست ؟ شاید در اولین لحظه شما بگویید در کنار اوبونتو یک ویندوز هم نصب می‌کنم ولی به جای اینکار از virtual box استفاده کنید .

هم اکنون شما می توانید از وبسایت allamyapps.com که بزودی به صورت کامل معرفیش می کنم VB را دانلود کنید و مانند یک نرم افزار معمولی با دو کلیک آن را نصب کنید . اما برای آموزش نحوه اجرا ویندوز اکس پی در اوبونتو به دلیل وجود مقدار زیادی عکس در این مطلب خود مطلب را بخوانید :
http://www.1itnevis.com/2010/07/virtual-box.html

با این روش شما می توانید تمام برنامه های آفیس . اتوکد 2007 . فتوشاپ . کورل و خصوصا fl studio 9 رو براحتی در اوبونتو در کنار خودتون داشته باشید . البته این برنامه ها کمی کند اجرا می شوند که اگر شما میزان رم بیشتری در هنگام اجرای عملیات در اختیار VB قرار بدید این مشکل رو هم نخواهید داشت .

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
از معرفی این برنامه ممنون اما در انجمن اوبونتو بارها در مورد VB بحث و تبادل نظر شده است پس همواره قبل از ایجاد پست جدید بهتر است با جستجو در انجمن از عدم طرح آن در گذشته اطمینان داشته باشیم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین behrouz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 35
    • 1itnevis
در واقع هدف معرفی ALL MY APPS .COM هم بوده که ملت مجبور بشن ازش دانلود کنن تا کشفش کنن ... بعد از Software center دومین بهشت برای اوبونتویی هاست