با سلام خدمت تمام عزیزان . حقیقتش امروز دیگه اساسی کلافه شدم از بس ایندر و اوندر زدم
. من امروز خواستم کنار ویندوز ۷ خودم ورژن ۱۰ ابونتو رو نصب کنم . فایل iso رو دانلود کردم . dvd rom لپ تاپ من خرابه برای همین من فقط ۲ گزینه برای نصبش دارم یکی inside windows نصب کنم یکی هم از طریق flash مشکل من اینجاست که از هر کدوم از این روش ها استفاده میکنم در مرحله آخر که فایلها دارن کپی میشن من پیغام Errno 5 رو میگیرم و نصب نمیشه . کلی وب رو گشتم تا راه حلی براش پیدا کنم ولی جواب نداد . تمام هارد رو فرمت کردم حتی درایو ویندوز رو هم فرمت و دوباره ویندوز نصب کردم ولی نشد . پارتیشن های مورد نیاز لینوکس رو هم دستی ساختم باز نشد . به هر دری زدم این پیغام حالم رو گرفت
. عین همین مشکل رو هم با mint 10 دارم . حالا اومدم اینجا شاید کسی از دوستان بتونه بهم کمکی بکنه که یکی از این ۲ تا رو روی لپ تاپ نصب کنم . کسی میدونه که مشکل از کجاست ؟ امکان داره اصلا این توزیع های لینوکس با هارد درایو من مشکل داشته باشن ؟
البته بگم همین iso هارو روی سیستم pc به صورت inside windows نصب کردم که همون بار اول بدون هیچ مشکلی نصب شد و الان دارم باهاش کار میکنم . در هر دو تا سیستم فضایی که به لینوکس دادم ۲۲ گیگ بوده . والا من دیگه بریدم . امیدم به شما عزیزان هستش . خواهش کمکم کنید این مشکل من حل بشه . پیشاپیش ممنون از همگی شما عزیزان .